ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονισμένη από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι η κοπέλα που στοχοποιήθηκε από τον Τάσο Ξιαρχό στα social media για τα κιλά της.
Η Μαίρη, η οποία ήταν η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση από τον γνωστό χορογράφο για την εμφάνισή της και την μπλούζα που φοoρούσε, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα για το πώς βιώνει την όλη κατάσταση.
Όπως αποκάλυψε, έχει επηρεαστεί η ψυχολογία της, αλλά και η δουλειά της, αφού μένει στο σπίτι προκειμένου να ηρεμήσει για λίγες ημέρες.
«Οτιδήποτε κι αν έχεις με κάποιον, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να λύσεις… Εγώ έστειλα ένα μήνυμα προσωπικό, γιατί δεν τον ήξερα, να το λύσουμε, να απολογηθεί, να τελειώνει η υπόθεση εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ όλο αυτό…», δήλωσε η Μαίρη, η οποία έχει δεχτεί τη συμπαράσταση και την υποστήριξη του κόσμου στα social media.
Όσο για την απόπειρα αυτοκτονίας του Τάσου Ξιαρχό, η ίδια δήλωσε ότι «Βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, έναν άνθρωπο ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο να συγκροτηθεί, να ζητήσει βοήθεια από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις».
«Νιώθω τρομερές τύψεις για την κατάσταση του Τάσου Ξιαρχό. Νιώθω πολύ άσχημα απέναντι στους γονείς του, γιατί εγώ δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο. Να ζητήσει βοήθεια, δεν είναι ντροπή κανένας άνθρωπος όταν νιώθει ότι δεν είναι καλά να ζητάει βοήθεια», τόνισε.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Ναταλία Γερμανού σε Τάσο Ξιαρχό: Δεν θέλουμε να αυτοκτονήσεις, θέλουμε να σωπάσεις
Η προσβλητική ανάρτηση για τη Δανάη Μπάρκα – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια
Οι ρίγες, το bullying και η απόπειρα – Τα social media σε ρόλο λαϊκού δικαστηρίου;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Περιμένει «απόψε» απάντηση του Ιράν στην πιο πρόσφατη αμερικανική πρόταση
- ΟΟΣΑ: Ρεκόρ Ξένων Άμεσων Επενδύσεων στην Ελλάδα το 2025 – Σε ποιους κλάδους κατευθύνονται
- Στο 0,5% των ελληνικών εξαγωγών προς ΗΠΑ περιορίζεται η επίδραση των νέων αμερικανικών δασμών
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.