• LIFE&STYLE

    Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει η κοπέλα που στοχοποιήθηκε – «Να ζητήσει βοήθεια, δεν είναι ντροπή»

    • NewsRoom
    Τάσος Ξιαρχό

    Τάσος Ξιαρχό


    Συγκλονισμένη από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι η κοπέλα που στοχοποιήθηκε από τον Τάσο Ξιαρχό στα social media για τα κιλά της.

    Η Μαίρη, η οποία ήταν η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση από τον γνωστό χορογράφο για την εμφάνισή της και την μπλούζα που φοoρούσε, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα για το πώς βιώνει την όλη κατάσταση.

    Όπως αποκάλυψε, έχει επηρεαστεί η ψυχολογία της, αλλά και η δουλειά της, αφού μένει στο σπίτι προκειμένου να ηρεμήσει για λίγες ημέρες.

    «Οτιδήποτε κι αν έχεις με κάποιον, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να λύσεις… Εγώ έστειλα ένα μήνυμα προσωπικό, γιατί δεν τον ήξερα, να το λύσουμε, να απολογηθεί, να τελειώνει η υπόθεση εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ όλο αυτό…», δήλωσε η Μαίρη, η οποία έχει δεχτεί τη συμπαράσταση και την υποστήριξη του κόσμου στα social media.

    Όσο για την απόπειρα αυτοκτονίας του Τάσου Ξιαρχό, η ίδια δήλωσε ότι «Βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, έναν άνθρωπο ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο να συγκροτηθεί, να ζητήσει βοήθεια από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις».

    «Νιώθω τρομερές τύψεις για την κατάσταση του Τάσου Ξιαρχό. Νιώθω πολύ άσχημα απέναντι στους γονείς του, γιατί εγώ δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο. Να ζητήσει βοήθεια, δεν είναι ντροπή κανένας άνθρωπος όταν νιώθει ότι δεν είναι καλά να ζητάει βοήθεια», τόνισε.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ναταλία Γερμανού σε Τάσο Ξιαρχό: Δεν θέλουμε να αυτοκτονήσεις, θέλουμε να σωπάσεις

    Η προσβλητική ανάρτηση για τη Δανάη Μπάρκα – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια

    Οι ρίγες, το bullying και η απόπειρα – Τα social media σε ρόλο λαϊκού δικαστηρίου;



    ΣΧΟΛΙΑ