• LIFE&STYLE

    Τάσος Ξιαρχό: Η προσβλητική ανάρτηση για τη Δανάη Μπάρκα – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια

    • NewsRoom

    Δανάη Μπάρκα


    Μήνυμα ενότητας και αγάπης απέστειλε η Δανάη Μπάρκα στους followers της, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Τάσο Ξιαρχό.

    Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο γνωστός χορογράφος, στο οποίο χλευάζει μια κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της, ο ίδιος υποστηρίζει ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

    Παράλληλα, έβαλε στο στόχαστρο την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, γράφοντας στο προφίλ του:

    «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

    Λίγο αργότερα, ο Τάσος Ξιαρχό κατέβασε το συγκεκριμένο ποστ και εξήγησε ότι δεν ήταν δικά του λόγια, αλλά κάποιου φίλου της παρουσιάστριας…

    Δείτε την ανάρτηση:

    Τάσος Ξιαρχό
    Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό στο Ιnstagram

    Με τη σειρά της, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» εξέφρασε την αγάπη της στον κόσμο που την υποστήριξε, ενώ κάλεσε τους followers της να μην μισούν κανέναν, «ούτε τους βλάκες».

    «Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια», συμπλήρωσε, στέλνοντας ένα θετικό μήνυμα, παρά την χυδαία και αδικαιολόγητη επίθεση που δέχτηκε από τον χορογράφο.

    Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε ένα βίντεο-μπούμερανγκ στα Instagram Stories και έγραψε:

    «Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του ‘καλύτερου κόσμου’.

    Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο… πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί!

    Είστε ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ΟΥΤΕ τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε ΟΛΟΙ μαζί».

    Δείτε την ανάρτηση:

    Δανάη Μπάρκα - Τάσος Ξιαρχό
    Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στο Ιnstagram

    Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Ξιαρχό έγραψε νωρίτερα:

    «Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους.

    Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά, αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος.

    Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη.

    Όταν αποφασίστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή ‘Εύχομαι να πεθάνεις’ τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε.

    Η ‘συγγνώμη’ φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για αν τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

    Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

    Σημειώνεται ότι η παρουσιάστρια και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ήταν από τους πρώτους που στάθηκαν στο πλευρό της κοπέλας που δέχτηκε bullying, ενώ κάλεσε όλες τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης να φορέσουν μπλούζα με οριζόντιες ρίγες για να δείξουν τη συμπαράστασή τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Τάσος Ξιαρχό: Οι ρίγες, το bullying και η απόπειρα – Τα social media σε ρόλο λαϊκού δικαστηρίου;

    «Θέλει κότσια η αυτοκτονία», ανέφερε στο TikTok

    Απειλεί πως θα αυτοκτονήσει – Προηγήθηκε καταδίωξη στο Μενίδι



    ΣΧΟΛΙΑ