• LIFE&STYLE

    Τα ζευγάρια που βρίσκονται ακόμα μαζί μετά το τέλος του Power of Love (pics)


    Το Power of Love σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς τα ζευγάρια που πρωταγωνίστησαν κέρδισαν την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου. Το «κοινωνικό πείραμα αγάπης», όπως χαρακτηρίστηκε, δημιούργησε δεσμούς μέσα στο Σπίτι, όπου διέμεναν τα ζευγάρια, ωστόσο ποια από αυτά συνέχισαν να διατηρούν την ίδια σχέση και μετά το τέλος του ριάλιτι;

    Μέσα από τα social media κάποια ζευγάρια φαίνεται πως συνεχίζουν να βρίσκονται αγαπημένα και να απολαμβάνουν μαζί τη ζωή έξω από το παιχνίδι.

    Ένα από αυτά είναι και οι νικητές του Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη και Πάνος Ζάρλας, οι οποίοι ανέλαβαν τον ρόλο του παρουσιαστή μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σκάσε και Κολύμπα».

    View this post on Instagram

    ❤️❤️❤️❤️

    A post shared by stella mizeraki Official ?? (@stellamizeraki) on

    Αγαπημένοι παραμένουν και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί με την Κυριακή Τσανικίδη, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ιταλία, ενώ πιο πρόσφατα εθεάθηκαν στην Τήνο.

    View this post on Instagram

    Κάποιες φορές τα λογια ειναι λίγα για να περιγράψουν τα συναισθηματα που νιώθεις , ακομα και το ευχαριστω ακούγεται λιγο … Σε αυτη τη θέση βρίσκομαι και εγω τωρα … Μακάρι να μπορουσα να σας ευχαριστήσω έναν προς ενα ξεχωριστά για όλη αυτη την αγαπη και την υποστηριξη που μου δείξατε ολους αυτούς τους μήνες … Ομως σας ευχαριστω ειλικρινα για ολα … Μακάρι ο θεός να σας προσφέρει απλόχερα όλη αυτη την αγαπη που μου δώσατε , και ειδικά σε αυτούς που με τοσο πάθος με χλευασανε γιατι αυτοί ειναι που χρειάζονται αγαπη πιο πολυ απο τους υπόλοιπους … Ειχα αναγκη να ξεκουραστώ κάποιες μερες απο όλο αυτο … Ομως απο εδω και μπρος σας υπόσχομαι οτι θα με βλέπετε οπως με γνωρίσατε , χαμογελαστό !! Και θα προσπαθώ να ειμαι εγω αυτός που θα σας φτιάχνει τη διάθεση οπως ακριβώς κάνατε κ εσεις για εμενα !! Συγνωμη που αυτο το διάστημα δν μπόρεσα να απαντήσω στα μηνυματα σας , ηταν παρα πολλα , ομως θα προςπαθησω απο δω κ πέρα να μαι πιο συνεπής !!Καλο καλοκαίρι σε ολους !! Εμεις μολις ξεκινάμε το πρωτο μες ταξίδι για τη Ρώμη !! Τα καλυτερα έρχονται για αυτούς που πιστευουν σε αυτα !! Με απέραντη αγαπη …. Ο Σωκρατης σας ❤️

    A post shared by Sokratis_El (Official) (@sokratis_el_) on

    Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης αποτελούν ένα από τα ζευγάρια που εξακολουθούν να είναι τρελά ερωτευμένα, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκαν μαζί και στην πρωινή εκπομπή, που συμμετέχει ο Δώρος, δηλώνοντας πιο αγαπημένοι από ποτέ.

    Μπορεί η Άννα Λορένη να αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι για προσωπικούς της λόγους, ωστόσο εκτός παιχνιδιού συνεχίζει να βρίσκεται σε σχέση με τον Παναγιώτη Θεόφιλο.

    https://www.instagram.com/p/Bjxaec_Hchw/?

    Από την άλλη, υπάρχουν και άλλα ζευγάρια που τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης, όπως η Τζούλια Καραγιάννη με τον Μιχάλη Κάββαλο και η Μαρίνα Βεαζόγλου με τον Αλέξανδρο Νατσάκο.

    τζουλια-μιχαλης-χωρισμος
    Τζούλια Καραγιάννη και Μιχάλης Κάββαλος

    Οι πρώτοι είχαν ένα επεισοδιακό χωρισμό, καθώς σε συνεντεύξεις τους δεν μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον με αποκορύφωμα το unfollow στο Instagram.

    Η Μαρίνα ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο στο Instagram. Εκείνη απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σκιάθο, ενώ ο Αλέξανδρος στην Κρήτη παρέα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ευχήθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα για τα γενέθλιά της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Μύκονο ο σέξι πρώην κατάδικος με την δισεκατομμυριούχο σύντροφό του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι συμβαίνει με την Αντζελίνα Τζολί και την Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ;



    ΣΧΟΛΙΑ