• LIFE&STYLE

    Τι συμβαίνει με την Αντζελίνα Τζολί και την Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ;

    αντζελινα-τζολι-αμαλ-κλουνει

    Αντζελίνα Τζολί, Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ


    Φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα θέλουν την Αντζελίνα Τζολί και την Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ άσπονδες εχθρούς. Σύμφωνα με το Page Six, πηγές κοντά στην Τζολί δήλωσαν ότι η 43χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης ζηλεύει την Βρετανίδα δικηγόρο τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

    Οι ίδιες πηγές δήλωσαν πως, «η Αντζελίνα μισεί όλη αυτήν την προσοχή που προσελκύει η Αμάλ, είναι όμορφη, έξυπνη, κομψή έχει μία όμορφη οικογένεια και σημαντική δουλειά για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

    Επιπλέον, λέγεται ότι το ζεύγος Κλούνεϊ έχει πάρει δημόσια θέση υπέρ του πρώην συζύγου της, Μπραντ Πιτ παρουσιάζοντας την Τζολί ως «τρελή και χειραγωγική» κατά τη δικαστική διαμάχη για την έκδοση του διαζυγίου.

    Σύμφωνα με το περιοδικό και τις πηγές που επικαλείται, η σταρ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Αμάλ έχει γίνει τόσο δημοφιλής στο Χόλιγουντ. Αντίθετα, η Αμάλ δεν ανησυχεί καθόλου για την άποψη της πρώην φίλη της, καθώς παραμένει αφοσιωμένη στην οικογένεια και το έργο της.

    Αντζελίνα Τζολί
    Αντζελίνα Τζολί
    κλουνει-αμαλ-τζορτζ
    Τζόρτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

    Τζόρτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπερπολυτελή βίλα στην Αντίπαρο ετοιμάζει ο Hugh Jackman (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ευχήθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα για τα γενέθλιά της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρη της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ