• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Stella Maxwell: Η ξανθιά «σεξοβόμβα» της Victoria’s Secret


    Ο «άγγελος» της Victoria’s Secret μεταπήδησε γρήγορα στις πασαρέλες υψηλής ραπτικής, αφού αξιοποίησε τη συνεργασία της με το επώνυμο brand εσωρούχων, το τριών εκατομμυρίων κοινό της στο Intagram και τους στενούς δεσμούς της με «it girls» του χώρου, όπως τις αδερφές Bella και Gigi Hadid, τη Hailey Baldwin, τη Miley Cyrus και, πιο πρόσφατα, την Kristen Stewart.

    Η ομορφιά της ξανθιάς «σεξοβόμβας» χάρισε στη Stella Maxwell την πρώτη θέση στη λίστα Hot 100 του περιοδικού Maxim το 2016.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Stella maxwell

    Επίσης είναι το πρόσωπο της Max Factor και έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες επώνυμων brands όπως του Roberto Cavalli και του Jeremy Scott, καθώς και σε καμπάνιες κολοσσών της λιανικής, όπως το Topshop, η H&M και το River Island.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Stella maxwell

    Η Maxwell εμφανίστηκε πρώτη φορά στη Victoria’s Secret το 2011, ποζάροντας για μια καμπάνια μαγιό δίπλα στις Barbara Palvin, Karlie Kloss και Rosie Huntington Whiteley, ενώ περπάτησε στην πασαρέλα για το brand το 2014. Όμως, η καριέρα της απογειώθηκε για τα καλά όταν έγινε «άγγελος» της Victoria’s Secret το επόμενο καλοκαίρι. Ένα μήνα μετά, επιλέχθηκε να περπατήσει σε μια σειρά από διάσημες πασαρέλες για τους οίκους των Chanel, Balmain, Versace, Fendi, Marc Jacobs και Tommy Hilfiger.

    H Maxwell έχει δηλώσει δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλη και έχει συνδεθεί ερωτικά με τη Miley Cyrus και την Kristen Stewart. Είναι καλή φίλη με τα μοντέλα Bella and Gigi Hadid, τη Barbara Palvin και τη Hailey Baldwin, καθώς και με τη Lily-Rose Depp.

    Σχετική εικόνα



    ΣΧΟΛΙΑ