• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    H Beyonce ποζάρει για το ιστορικό τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue

    • NewsRoom


    Η Queen B φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Σεπτεμβρίου, του διάσημου September Issue και αυτό αποτέλεσε από μόνο του ένα ιστορικό γεγονός για την αφροαμερικανική κοινότητα.

    Όχι μόνο ήταν μια μαύρη το πρόσωπο στο αστραφτερό εξώφυλλο, αλλά για πρώτη φορά έπειτα από 126 χρόνια, η αμερικανική Vogue εμπιστεύεται σε μαύρο φωτογράφο, τον μόλις 23 ετών Tyler Mitchell, το βασικό της θέμα. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε αν δεν το ζητούσε η ίδια η τραγουδίστρια.

    Η Beyoncé μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μαύρη, μπαίνοντας στον χώρο του θεάματος πριν από 21 χρόνια, τους καλλιτέχνες που τις άνοιξαν τις πόρτες της δόξας πριν εκείνη βρεθεί στο επίκεντρο των φλας, αλλά και την ανάγκη της να κάνει το ίδιο για τη νέα γενιά.

    «Αναζήτησα τις ρίζες μου και έμαθα πως προέρχομαι από έναν έμπορο σκλάβων που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια σκλάβα»

    Ανάμεσα στα όσα εξιστόρησε η ίδια για τη ζωή της, ξεχώρισε η εξομολόγηση για την οικογένειά της. «Αναζήτησα τις ρίζες μου και έμαθα πως κατάγομαι από έναν έμπορο σκλάβων που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια σκλάβα. Χρειάστηκε να διαχειριστώ αυτή την αποκάλυψη για καιρό. Διερωτήθηκα τι μπορεί να σημαίνει και προσπάθησα να βάλω το γεγονός αυτό σε μια προοπτική» σημειώνει, αποκαλύπτοντας ένα βαρύ μυστικό για τους προγόνους της.

    «Τώρα πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που ο Θεός με ευλόγησε με τα δίδυμα. Η ενέργεια του αρσενικού και του θηλυκού που μπόρεσαν να συνυπάρξουν και να μεγαλώσουν μέσα μου για πρώτη φορά. Προσεύχομαι να μπορέσω να σπάσω αυτή την κατάρα γενιών στην οικογένειά μου και πως τα παιδιά μου θα ζήσουν λιγότερο περίπλοκες ζωές» προσθέτει για όσα υπέθεσε μετά την αποκάλυψη για το παρελθόν της οικογένειάς της.

    Αγάπησε το σώμα σου, με τις καμπύλες του

    Μπορεί να ακούγεται εύκολο για μια γυναίκα όπως η Beyoncé να μιλά για κιλά, δίαιτες και καμπύλες, ωστόσο η ίδια παραδέχεται πως είχε εμμονή στην πρώτη της εγκυμοσύνη, τόση που επέστρεψε στη σκηνή ενώ ακόμη θήλαζε την μεγάλη της κόρη. Αντίθετα, στην δεύτερη εγκυμοσύνη στα δίδυμα και καθώς έπασχε από τοξιναιμία κύησης, είδε τα πράγμα πολύ διαφορετικά. Η τραγουδίστρια να θυμίσουμε ότι υποβλήθηκε σε καισαρική τομή και χρειάστηκε αρκετός καιρός για να αναρρώσει.

    «Νομίζω είναι σημαντικό για γυναίκες και άνδρες να δουν και να εκτιμήσουν την ομορφιά στα σώματά τους. Γι’ αυτό επέλεξα να πετάξω τις περούκες και τα extensions και χρησιμοποίησα ελάχιστο μακιγιάζ για αυτή την φωτογράφηση»

    «Κατά την αποθεραπεία, προσέφερα αγάπη και φροντίδα στον εαυτό μου και αποδέχτηκα ότι ήμουν πιο χυμώδης. Αποδέχτηκα αυτό που ήθελε να είναι το σώμα μου» σημειώνει και προσθέτει: «Πέρασαν έξι μήνες πριν ξεκινήσω προετοιμασία για το Coachella. Υιοθέτησα προσωρινά Vegan διατροφή, έκοψα τον καφέ, το αλκοόλ και τα αναψυκτικά. Όμως, ήμουν υπομονετική με τον εαυτό μου και απολάμβανα τις μεγαλύτερες καμπύλες μου».

    Τι ονειρεύεται για τα παιδιά της

    Κάνοντας προβολές στο μέλλον, εξηγεί πως θα ήθελε να δει τις κόρες της να μεγαλώνουν. «Δεν πρέπει να υιοθετήσουν έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα ή να ταιριάζουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Δεν χρειάζεται να είναι Politically correct, αρκεί ναι είναι αυθιεντικές, να σέβονται και να συμπονούν. Μπορούν  να εξερευνήσουν οποιαδήποτε θρησκεία, να ερωτευτούν με εκπρόσωπο οποιασδήποτε φυλής και να αγαπήσουν όποιον εκείνες θέλουν να αγαπήσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

    «Ελπίζω να διδάξω στον γιο μου να μην πέσει θύμα όσων περιγράφονται στο διαδίκτυο για το πως πρέπει να είναι ή πώς πρέπει να αγαπά»

    «Θα ήθελα να δημιουργήσω καλύτερες προσλαμβάνουσες για εκείνον ώστε να του επιτραπεί να φτάσει στο ζενίθ των δυνατοτήτων του ως άνδρας και να του διδάξω πως η αληθινή μαγεία αυτού του κόσμου είναι η δύναμη να επιβεβαιώνει την ίδια του την ύπαρξη» σημειώνει τέλος για τον μονάκριβο γιο της.



    ΣΧΟΛΙΑ