• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Emily Ratajkowski: Το μοντέλο που «σκανδαλίζει»


    Η Emily Ratajkowski γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1991 στο Λονδίνο και είναι μικτής καταγωγής, καθώς έχει πολωνικές, ιρλανδικές και γερμανικές ρίζες. Ξεκίνησε το μόντελινγκ και την ηθοποιία στο Λος Άντζελες, όπου ζει μόνιμα, με τον πρώτο της ρόλο στη σειρά του Nickelodeon iCarly για δύο επεισόδια και υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Ford Models στην ηλικία των 14 ετών.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Emily Ratajkowski

    Η Ratajkowski ξεκίνησε να δουλεύει για το Forever 21 και για τη σειρά εσωρούχων και μαγιό των Kohl’s και Nordstrom. Αργότερα, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Treats!, το οποίο τράβηξε την προσοχή του τραγουδιστή Robin Thicke, ο οποίος έπεισε τον μουσικό παραγωγό του να την προσλάβει για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Blurred Lines». Το τραγούδι έφτασε στην κορυφή των charts το 2013 σε πολλές χώρες και έμεινε εκεί για πολύ καιρό, χαρίζοντας στο μοντέλο τεράστια δημοσιότητα.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Emily Ratajkowski

    Μέχρι σήμερα, η Ratajkowski έχει περπατήσει στην πασαρέλα για τους Marc Jacobs, Miu Miu, Bottega Veneta και πολλά άλλα διάσημα brand, ενώ έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα των περιοδικών GQ, British GQ, Cosmopolitan και FHM. Τον Μάρτιο του 2018 πρωταγωνίστησε στην πρώτη της καμπάνια αρώματος, ως το πρόσωπο της γυναικείας σειράς αρωμάτων Paco Rabanne.

    Η καριέρα της στην υποκριτική πήρε ώθηση μετά τον ρόλο της ως ερωμένης του Ben Affleck στην ταινία Gone Girl το 2014. Το 2015 έπαιξε στις ταινίες  Entourage, We are Your Friends και The Spoils Before Dying.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Emily Ratajkowski runway

    Η έκθεση της Ratajkowski στη γυμνή φωτογραφία από πολύ νωρίς στην καριέρα της ήταν η βάση για τις εγυμνές και ημίγυμνες εμφανίσεις στην κάμερα που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια και οι οποίες της χάρισαν τεράστια φήμη. Το μοντέλο έχει γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης, συγκεντρώνοντας μεγάλη υποστήριξη αλλά και σφοδρή κριτική για τον φεμινισμό της και τον τρόπο που εκφράζει την σεξουαλικότητά της, ενώ η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για την πίεση που υπέστη μικρή σχετικά με την σεξουαλικότητά της αλλά και για τις απόψεις της για την ενδυνάμωση της γυναικείας σεξουαλικότητας.

    Αποτέλεσμα εικόνας για Emily Ratajkowski

    Το 2013, ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς από το περιοδικό Esquire, κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στα 20 sex symbols του περιοδικού Rolling Stone την ίδια χρονιά και τέταρτη πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό FHM το 2014. Η σημερινή περιουσία του μοντέλου υπολογίζεται στα 6 εκατομμύρια δολάρια.



    ΣΧΟΛΙΑ