• LIFE&STYLE

    Τα «καρφιά» της Άννας για την παραγωγή του Power of Love (video)

    αννα

    Άννα


    Σοκ προκάλεσε η οικειοθελής αποχώρηση της Άννας Λορένη από το Σπίτι του Power of Love, μερικές εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό. Η δημοφιλής παίκτρια αποκάλυψε ότι αναγκαστικά έπρεπε να φύγει από την Κωνσταντινούπολη και το παιχνίδι προκειμένου να διευθετήσει κάποια θέματα που προέκυψαν σχετικά με την βίζα που έχει για το Ντουμπάι.

    Πρόσφατα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι πραγματοποίησε ένα Instagram live, στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου. Η Άννα μίλησε πιο αναλυτικά για το λόγο της αποχώρησής της:

    «Ήταν τρεις εβδομάδες που προσπαθούσα να λύσω κάποια πράγματα, κάποιες υποθέσεις που ήταν ανοιχτές στο Ντουμπάι. Προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις ώστε να μην χρειαστεί να πάω εγώ, αλλά τα Εμιράτα δεν αναγνωρίζουν κανένα έγγραφο από άλλες χώρες, οπότε θα έπρεπε εγώ η ίδια, να βρεθώ εκεί για να συνεχιστεί η visa μου στο Ντουμπάι».

    Μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επιλογή των παικτών, που έγινε από την παραγωγή του Power of Love.

    «Το διαφημιστικό του παιχνιδιού, στο κοινωνικό αυτό πείραμα έλεγε θα λάβουν μέρος 14 άγνωστοι παίκτες μεταξύ τους, ενώ όπως πολύ καλά βλέπουν όλοι, μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν φιλίες, οι οποίες γεννήθηκαν πριν το παιχνίδι και από τη στιγμή που το είδε αυτό η παραγωγή κακώς τους άφησε μέσα», δήλωσε η πρώην παίκτρια του Power Of Love.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler 18/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει το νέο μεγάλο έπαθλο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το χθεσινό Gala (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ευτυχώς είσαι ο πατέρας μου και ο σύζυγος της μάνας μου»



    ΣΧΟΛΙΑ