• LIFE&STYLE

    Τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    καιρός


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. O χρόνος τελειώνει. Συσκέψεις στην σκιά δημοσιευμάτων ότι δεν υπάρχει συμφωνία. Την ώρα που το Reuters σε δημοσίευμα του αναφέρει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία στο Εurogroup  της 9ης Μαΐου ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει σε λίγες ώρες την πρώτη του σύσκεψη μετά τις διακοπές του Πάσχα στο Μέγαρο Μαξίμου.
    2. Κυριάκος Μητσοτάκης: Συμμαχίες, συμβιβασμοί , ισορροπίες , κυριαρχία. Με λυμένα χέρια και χωρίς εσωκομματικές αναταράξεις πορεύεται από εδώ και πέρα, έχοντας περάσει και τον κάβο του 10ου Τακτικού Συνεδρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει πλήρη ευχέρεια κινήσεων για να ξεδιπλώσει το στρατηγικό του σχέδιο, καθώς στην κορυφαία κομματική διαδικασία καμία εσωκομματική ομάδα και τάση δεν έδειξε διάθεση αμφισβήτησης των επιλογών του, ενώ δεν υπάρχει και σχεδιασμός για σύγκρουση μαζί του.
    3. Πως η Ελλάδα παίζει καταλυτικό ρόλο στα σχέδια Putin; Δεν είναι μόνο από τους επιδραστικότερους ανθρώπους στον πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό «Time», τη λίστα Forbes και τη διεθνή κοινή γνώμη, αλλά κι αυτός που κατάφερε να επανενώσει τη διαλυμένη Σοβιετική Ένωση.
    4. Tσεκούρι στην ελληνική ανάπτυξη από το ΔΝΤ! Απαιτούν απολύσεις και μειώσεις στους μισθούς! Πακέτο αυστηρών μέτρων ζητά ξανά το ΔΝΤ, χωρίς να φαίνεται διατεθειμένο να κάνει βήμα πίσω στις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επίτευξη των των δημοσιονομικών στόχων.
    5. Τι απεφάνθη η ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο 5χρονο που δέχτηκε επίθεση από τα Rottweiler. Σε τραγωδία κατέληξε το ατυχές συμβάν, που συνέβη ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα, όταν δύο σκυλιά ράτσας Rottweiler επιτέθηκαν σε ένα 5χρονο παιδάκι στην Κοζάνη. Το 5χρoνο αγοράκι έχασε την ζωή του, αφού τελικά κατέρρευσε στα τραύματα του. Η ιατροδικαστική εξέταση έβγαλε την αναφορά για την κατάσταση του μικρού παιδιού μετά τον τραγικό θάνατο του.
    6. Έκπληξη. Ανακαλύφθηκαν τρεις νέοι πλανήτες. Η ανακάλυψη τριών πλανητών που περιστρέφονται γύρω από ένα μικρό αμυδρά διακρινόμενο αστέρι ενισχύει την πιθανότητα να βρεθεί ζωή πέρα από τη Γη, είπαν αστρονόμοι χθες. Οι πλανήτες, που έχουν το μέγεθος της Γης, κινούνται σε τροχιά γύρω από το αστέρι στον αστερισμό του Υδροχόου.
    7. Aλλαγή 360 μοιρών για τον καιρό από το μεσημέρι. Νεφώσεις με βροχές αναμένονται από το μεσημέρι για σήμερα, Τρίτη σε όλη τη χώρα. Οι βροχοπτώσεις κατά τόπους θα είναι ισχυρές, ενώ υπάρχει και ισχυρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων. Ισχυροί άνεμοι, τοπικά έως θυελλώδεις, θα επικρατούν στα πελάγη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/pente-idisis-gia-tin-ikonomia-ke-tis-agores-pou-prepi-na-gnorizete/42078

    http://www.mononews.gr/pos-miazoun-arage-i-exogiini-dite-ti-lene-i-epistimones-video/42086

     



    ΣΧΟΛΙΑ