• LIFE&STYLE

    Survivor: Η μεγάλη νίκη της Ελλάδας και η αποχώρηση (video)

    • Νίκη Καξερή


    Δυναμικά ξεκίνησαν οι Έλληνες παίκτες στο αγώνισμα της Δευτέρας στο Survivor με αποτέλεσμα να επικρατήσουν ενάντια των Τούρκων και να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στο παιχνίδι.

    Παρά τις τρεις διαδοχικές ήττες, αλλά και τα προβλήματα υγείας που παρουσίασαν τρεις παίκτες της ελληνικής ομάδας, οι Έλληνες απέδειξαν ότι δεν τα βάζουν εύκολα κάτω. Το χθεσινό αγώνισμα δεν απαιτούσε ταχύτητα, ούτε ευστοχία, αλλά σκέψη και καλή ισορροπία, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Έλληνες παίκτες εξασφαλίζοντας τη νίκη με τελικό σκορ 10 – 4. Όπως ήταν φυσικό, ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς και ανέβηκαν ψυχολογικά.

    Έπαθλο του αγώνα ήταν ένα ψαροτούφεκο που θα τους χρησιμεύσει στην εύρεση φαγητού στην παραλία τους.

    Από τις γυναίκες, η Ρία και η Νάντια δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν, καθώς τραυματίστηκαν, ενώ ο τραυματισμός του Δημήτρη Μαργαρίτη ή αλλιώς «Ράμπο» αποδείχτηκε πιο σοβαρός απ’ ότι φαινόταν αρχικά με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

    Στο αγώνισμα των Συμβόλων, η απόκτηση των οποίων οδηγεί τους παίκτες απευθείας στο πάρτυ της ένωσης, νικητές αναδείχθηκαν ο Σπύρος και η Δήμητρα.

    Σήμερα, Τρίτη, οι Έλληνες μετά την πρώτη μεγάλη νίκη τους θα αγωνιστούν με αναπτερωμένο ηθικό για το έπαθλο φαγητού, ενώ θα αποχωριστούν ακόμη έναν παίκτη από την ομάδα τους κατά τη διάρκεια του Συμβούλιου του Νησιού. Παρ’ όλα αυτά, νέοι παίκτες ήδη ετοιμάζονται να κάνουν την είσοδό τους στο παιχνίδι προκειμένου να αναπληρώσουν τα κενά της ομάδας και να την ενισχύσουν.

    Από την τουρκική μεριά, οι παίκτες φαίνονται προβληματισμένοι μετά την ήττα τους, κάτι που θα φέρει τους πρώτους τσακωμούς.

    Δείτε το trailer:

    https://www.youtube.com/watch?v=9clGrPrYaWc

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ατακάν Ισίκτουταν: Ποιος είναι ο κούκλος Τούρκος παίκτης του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Βαμβακούση: Το τραγικό παρελθόν της παίκτριας του Survivor 3

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φωτεινή Τράκα: Η αντίδραση της νικήτριας του My Style Rocks με το 5αρι του Κουδουνάρη



    ΣΧΟΛΙΑ