• LIFE&STYLE

    Δήμητρα Βαμβακούση: Το τραγικό παρελθόν της παίκτριας του Survivor 3

    • NewsRoom

    Δήμητρα Βαμβακούση: Απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ


    Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 3 και τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ριάλιτι επιβίωσης ενάντια των Τούρκων έχουν ήδη γίνει γνωστά. Μία από τις Ελληνίδες παίκτριες είναι και η Δήμητρα Βαμβακούση. Το παρελθόν της Δήμητρας κρύβει μία συγκλονιστική ιστορία, καθώς από πολύ μικρή κιόλας ηλικία έζησε την πρώτη της απώλεια.

    Η 23χρονη αθλήτρια απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας με καταγωγή από Σπάρτη και Σαντορίνη έχει βιώσει μία απίστευτη προσωπική τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso από άνθρωπο του περιβάλλοντός της σε ηλικία μόλις 7 ετών έχασε τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ στα 15 της έχασε από την ίδια ασθένεια έναν πρώτο ξάδελφό της ο οποίος ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη.

    Πέντε χρόνια αργότερα, ο καρκίνος χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά έχασε την κολλητή φίλη της κάτι που της στοίχισε πολύ. Ωστόσο, η τραγωδία δεν σταματά εδώ. Πριν από έξι μήνες, η Δήμητρα Βαμβακούση έχασε τον πατέρα της από την επάρατη νόσο.

    Παρά τις δυσκολίες και τη στενοχώρια που πέρασε, η Δήμητρα έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό τον οποίο και λατρεύει. Ξεκίνησε πολύ μικρή κάνοντας ρυθμική γυμναστική, έπειτα πέρασε στην ενόργανη, στον στίβο και στην κολύμβηση. Πήρε δίπλωμα στις καταδύσεις και αφιερώσει πολλά χρόνια από τη ζωή της στο άλμα επί κοντώ, στο οποίο έχει υπάρξει και πανελληνιονίκης.

    Δήμητρα Βαμβακούση

    Όταν έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, άρχισε να ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ, έχοντας ως στόχο να βγάλει χρήματα για να αγοράσει κοντάρια και να ασχοληθεί με το άθλημα που τόσο αγαπά, συνεχίζοντας έτσι τον πρωταθλητισμό.

    Όμως δούλευε πάρα πολύ και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ. Σε αυτό έπαιξε ρόλο φυσικά και το γεγονός ότι ζει μόνη της από τα 18 της χρόνια και συντηρεί τον εαυτό της χωρίς βοήθεια.

    Η Δήμητρα, η οποία έχει και μια μεγαλύτερη αδελφή που λατρεύει, συμμετείχε το 2015 στο Πελοποννησιακά Καλλιστεία, όπου τερμάτισε δεύτερη, κατακτώντας τον τίτλο Μις Πελοπόννησος.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι τον πρώτο τίτλο στην ίδια διοργάνωση, αυτόν της Σταρ Πελοπόννησος, κέρδισε μια γνώριμή μας από το «Greece’s Next Top Model», η Ειρήνη Στεριανού.

    Η Δήμητρα Βαμβακούση με την Ειρήνη Στεριανού
    Δήμητρα Βαμβακούση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλα όσα θα δούμε στο Survivor 3 (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef vs Power of Love vs Τατουάζ: Ποιο τερμάτισε πρώτο στη μάχη της τηλεθέασης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love – spoiler: Οι αγαπημένοι του κοινού και ο παίκτης που αποχωρεί



    ΣΧΟΛΙΑ