• LIFE&STYLE

    Survivor: Επική νίκη για τους Έλληνες, τσακωμοί για τους Τούρκους (video)

    • NewsRoom


    Στα ύψη έχει εκτοξευτεί το ηθικό των Ελλήνων στο Survivor, αφού σημειώνουν τη μία νίκη μετά την άλλη. Οι παίκτες έχουν βρει τον ρυθμό τους και μετά την εξασφάλιση της ασυλίας για την ομάδα τους, πλέον διακρίνονται από αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση στον στίβο μάχης.

    Το αγώνισμα απαιτούσε ταχύτητα, στόχο και λίγη τύχη. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να κερδίσει με τελικό σκορ 5 – 3 και να αποκτήσει έξτρα προμήθειες, πατάτες και λάδι.

    Στην ομάδα των Τούρκων, τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, ειδικά μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Καντέρ η οποία προτού φύγει μίλησε έξω από τα δόντια για τους συμπαίκτες της κάνοντας λόγο για βοσκό και πρόβατα.

    Με αφορμή τις δηλώσεις της κατά του Χικμέτ, οι Τούρκοι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, όταν γύρισαν στην παραλία.

    «Λες ότι είμαστε ο Χικμέτ και τα πρόβατά του και προσβάλλεις εφτά με οκτώ άτομα. Ακόμη και στην αποχώρησή σου δείχνεις τι είδους άνθρωπος είσαι. Εμείς πάντα το λέγαμε. Αυτό αποδεικνύει το επίπεδο και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Ο άνθρωπος σηκώνεται για να την αποχαιρετήσει κι αυτή δεν του δίνει το χέρι της. Πώς μπορεί να το κάνει αυτό;», είπε αρχικά ο Χικμέτ.

    Τον παίκτη διέκοψε ο Γιουσούφ για να πει την άποψή του με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.

    Οι Έλληνες σχολίασαν τις δηλώσεις της Καντέρ θετικά λέγοντας πως της αναγνωρίζουν την ειλικρίνεια και το θάρρος να πει την αλήθεια για το κλίμα που επικρατεί στην παραλία των Τούρκων.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Το πιάτο που… έκαψε τον Πάνο Ιωαννίδη! – Τα δάκρυα και οι μορφασμοί (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υποψήφια ευρωβουλευτής η Άννα Βίσση!



    ΣΧΟΛΙΑ