• LIFE&STYLE

    Παροξυσμός στο eBay για τα goody bag από το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος


    Μόλις λίγες ημέρες μετά τον εντυπωσιακό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, κάποιοι αποφάσισαν να δημοπραττήσουν στο eBay τα αναμνηστικά δώρα που έκανε το βασιλικό ζευγάρι στους καλεσμένους.

    Πρόκειται για απλούς ανθρώπους που κέρδισαν το «χρυσό εισιτήριο» για να παρευρεθούν στον γάμο της χρονιάς. Μόλις 2.000 δόθηκαν σε υπαλλήλους από φιλανθρωπικές οργανώσεις, προσωπικό του Παλατιού και σε τοπικά σχολεία, μεταξύ άλλων.

    Το γεγονός φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν πολλοί και έβγαλαν σε δημοπρασία την goody bag με τα αρχικά του ζευγαριού, την ημερομηνία του γάμου και την τοποθεσία.

    Η Κλερ Όλιβερ, 31 ετών ήταν μία από τους τυχερούς που παρακολούθησε τον γάμο από το Κάστρο Ουίνδσορ. Μάλιστα, πούλησε για 21.400 λίρες Αγγλίας τα αναμνηστικά.

    βασιλικος-γαμος

    Φαίνεται πως πολλοί είναι εκείνοι που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τα συλλεκτικά αυτά δώρα με άλλες δημοπρασίες να έχουν ξεπεράσει τις 30.000 λίρες. Μάλιστα, κάποιος έχει βάλει μέχρι και τιμή εκκίνησης τις 50.000 λίρες.

    βασιλικος-γαμος

    Η goody bag περιέχει ένα γράμμα από τον Χάρι και την Μέγκαν, ένα μπουκάλι με νερό από το Κάστρο Ουίνδσορ, ένα τεράστιο νόμισμα-σοκολάτα, ένα κουτί με μπισκότα και ένα κουπόνι με έκπτωση 20% για αγορές στο κατάστημα του Κάστρου.

    δωρα-μεγκαν-χαρι

    δωρα-μεγκαν-χαριδωρα-μεγκαν-χαρι

    δωρα-μεγκαν-χαρι

    ebay ebay

    ebay

    ebay

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χάρι και Μέγκαν: Αυτό που δεν πρόσεξε κανείς στα επίσημα πορτρέτα του βασιλικού γάμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισόδιο στο Λονδίνο με τον ανιψιό της Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Κυκλοφόρησαν οι επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς



    ΣΧΟΛΙΑ