• LIFE&STYLE

    Still standing: Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει και φέτος στον ΑΝΤ1

    • NewsRoom


    Το Still Standing, ένα από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων, επιστρέφει για 2η συνεχόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 17:30 και κάθε μέρα, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

    Και φέτος το επιτυχημένο game show έρχεται για να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να γεμίσει τα απογεύματά μας με δυνατές στιγμές.

    Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, ένα έπαθλο έως και 30.000€ και ένας νικητής, ο τελευταίος που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος.

    Σήματα κατατεθέν του Still Standing είναι η ταχύτητα και ο αιφνιδιασμός, με τους τηλεθεατές να «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    Ένας βασικός διαγωνιζόμενος θα ξεκινά στο κεντρικό «ρινγκ», περικυκλωμένος από 10 αντίπαλους παίκτες, τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει σε 10 γρήγορους γύρους με ερωτήσεις γνώσεων. Με το χρόνο να μετρά αντίστροφα, ο διαγωνιζόμενος προσπαθεί να είναι ο τελευταίος που θα παραμείνει όρθιος. Εάν ο χρόνος τελειώσει και δεν έχει πει τη σωστή απάντηση, χάνει το ποσό που έχει συγκεντρώσει, ανοίγει η καταπακτή στην οποία στέκεται και «εξαφανίζεται».

    Το παιχνίδι φέτος όμως δίνει τη δυνατότητα για πρώτη φορά στον αντίπαλο να διεκδικεί τη θέση του βασικού διαγωνιζόμενου! Όποιος αντίπαλος κερδίσει τον βασικό παίκτη θα μπορεί να πάρει τη θέση του και να αρχίσει έναν νέο κύκλο μονομαχιών με 10 αντιπάλους απέναντί του με το συγκεντρωμένο από τον προηγούμενο ποσό να παραμένει δικό του μέχρι τέλους, ανεξάρτητα εάν χάσει ή κερδίσει.

    Επιπλέον, στη φετινή σεζόν το Still Standing έχει 4 νέες κατηγορίες ερωτήσεων!

    1. Ερωτήσεις με εικόνες:

    Οι παίκτες, με τη βοήθεια του κρυπτόλεξου, καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων οι οποίες θα συνοδεύονται από εικόνες.

    2. Ερωτήσεις με αναγραμματισμό:

    Η απάντηση «αποκαλύπτεται» με τα γράμματα ανακατεμένα . Οι παίκτες πρέπει να βάλουν τα γράμματα στη σωστή σειρά ενώ έχουν τη δυνατότητα να δώσουν όσες απαντήσεις θέλουν εντός του χρόνου.

    3. Τριπλή επιλογή:

    Τρεις απαντήσεις δίνονται στους διαγωνιζόμενους, οι οποίες θα παραμείνουν ίδιες μέχρι το τέλος της μονομαχίας. Οι παίκτες καλούνται, σε διαφορετικές ερωτήσεις, να δώσουν μόνο μία απάντηση και να επιλέξουν ποια από αυτές τις τρεις απαντήσεις είναι η σωστή.

    4. Βρες τον στίχο

    Για πρώτη φορά εισάγεται και μουσικό απόσπασμα στο παιχνίδι. Οι παίκτες θα πρέπει να βρουν τον «κρυμμένο» στίχο του ελληνικού τραγουδιού που ακούνε και διαβάζουν.

    Still Standing και φέτος θα παίξουμε μέχρι τελικής… πτώσης!



    ΣΧΟΛΙΑ