• LIFE&STYLE

    Στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον με τον αρραβωνιαστικό της (video)

    μυκονος

    Η Πάρις Χίλτον στη Μύκονο


    Την αγάπη της για την Μύκονο εξομολογήθηκε η Πάρις Χίλτον στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων. Η χρυσή κληρονόμος βρίσκεται από τις 7 Ιουλίου στο νησί μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και γνωστό ηθοποιό Κρις Ζίλκα.

    Μιλώντας στην εκπομπή, η Πάρις δήλωσε ότι, «Είναι ένα μαγικό νησί, το λατρεύω. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχω μείνει στα πιο όμορφα μέρη και ξενοδοχεία, αλλά η Μύκονος είναι το πιο αγαπημένο μου νησί. Είναι υπέροχη και τέλεια! Αγαπώ το φαγητό, την ελληνική κουζίνα, όσοι εργάζονται είναι γλυκύτατοι… Μου αρέσει να ξαπλώνω δίπλα στην πισίνα και να βλέπω τα αστέρια. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται ο αρραβωνιαστικός μου ο Κρις και το λάτρεψε»!

    Δείτε το βίντεο:

    Βέβαια, η Χίλτον δεν αποτελεί την μοναδική διάσημη άφιξη από το εξωτερικό στη Μύκονο, καθώς μερικά από τα ονόματα που επέλεξαν να περάσουν όμορφες στιγμές, αλλά και να διασκεδάσουν στα ξέφρενα πάρτι είναι η Τζίζι Χαντίντ με την Έμιλι Ρατακόφσκι, η Σοφία Ρίτσι με τον Σκοτ Ντίσικ, η Τίφανι Τραμπ, η Λίντσεϊ Λόχαν, τα μέλη του συγκροτήματος Duran Duran, ενώ φήμες θέλουν την Μαντόνα να είναι η επόμενη σταρ που θα επισκεφτεί το νησί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το «Ομηρικό» ξεφάντωμα στη Μύκονο με Duran Duran και Δούρειο Ίππο (16 pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Μύκονο ο πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με την Σοφία Ρίτσι (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μύκονος: Η άφιξη της Paris Hilton και τα γενναία φιλοδωρήματα στο αεροδρόμιο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ