• LIFE&STYLE

    Η Πάρις Χίλτον έγινε μαμά μέσω παρένθετης

    • NewsRoom
    Πάρις Χίλτον και Κάρτερ Ριμ

    Πάρις Χίλτον και Κάρτερ Ριμ


    Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η «χρυσή» κληρονόμος, Πάρις Χίλτον, καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

    Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μοιράστηκε στα social media την πρώτη φωτογραφία του μωρού της, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της, Κάρτερ Ριμ, μέσω παρένθετης μητέρας, προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές της, καθώς κανένας δεν γνώριζε τίποτα.

    Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι.

    Στη φωτογραφία απεικονίζεται να κρατά το χεράκι του νεογέννητου μωρού της.

    «Σε αγαπάμε απέραντα», έγραψε.

    Η 41χρονη γυναίκα επιβεβαίωσε τα νέα στο People, λέγοντας: «Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας μαζί και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το αγοράκι μας».

    Τον περασμένο Δεκέμβριο, η διάσημη κληρονόμος είχε κάνει μια μυστηριώδης ανάρτηση στα social media, λέγοντας ότι «Έχω ένα μυστικό που θα ρίξει το διαδίκτυο. Κάτι έρχεται…», με κάποιους να μαντεύουν – ή μάλλον να ελπίζουν – ότι ίσως προμηνύει την επιστροφή του «θρυλικού» ριάλιτι A Simple Life, στο οποίο πρωταγωνιστούσε με τη Νικόλ Ρίτσι και άλλους να κάνουν λόγο για τον ερχομό ενός νέου μουσικού άλμπουμ. Κάποιοι άλλοι, βέβαια, είχαν μαντέψει τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς της.

    Δείτε την εικόνα στο Twitter:

    Η Πάρις και ο Κάρτερ παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2021 και είχαν μιλήσει ανοιχτά για τα σχέδιά τους να δημιουργήσουν οικογένεια.

    «Μιλάγαμε για παιδιά από την αρχή της σχέσης μας, από τους πρώτους μήνες που ήμασταν ζευγάρι», είχε πει η ίδια τον περασμένο Απρίλιο.

    Κάρτερ Ριμ και Πάρις Χίλτον
    Κάρτερ Ριμ και Πάρις Χίλτον

    Όταν η μητέρα της, Κάθι Χίλτον είχε πει στο E! News ότι το να μείνει έγκυος η κόρη της ήταν ένας «αγώνας», η Πάρις φανερά ενοχλημένη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μιλώντας στο TMZ: «Δεν ξέρω πού το βρήκε αυτό», υποστηρίζοντας ότι «έχει τόνους αποθηκευμένων εμβρύων» και «περιμένει».

    Αργότερα η Πάρις μέσα από Stories της στο Instagram είχε γράψει: «Ο σύζυγός μου και εγώ πάντα θέλαμε να απολαύσουμε τον πρώτο χρόνο του γάμου μας μαζί ως ζευγάρι και σχεδιάζαμε να ξεκινήσουμε την οικογένειά μας το 2023».

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρία Ολυμπία: Με τον σύντροφό της στον γάμο της Πάρις Χίλτον



    ΣΧΟΛΙΑ