• LIFE&STYLE

    Σε κρίσιμη κατάσταση ο Λουκ Πέρι του «Beverly Hills» μετά το βαρύ εγκεφαλικό

    λουκ περι

    Λουκ Πέρι


    Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η δυσάρεστη είδηση ότι ο Λουκ Πέρι που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του γόη Ντύλαν στην cult σειρά των 90’s «Beverly Hills: 90210» (Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς) υπέστη βαρύ εγκεφαλικό σε ηλικία μόλις 52 ετών και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες από οικείο του πρόσωπο, το πρωί της Τετάρτης και αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο προκειμένου να διακομισθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

    Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε τις αισθήσεις του, όταν έφτασαν οι νοσοκόμοι, ωστόσο στη συνέχεια η κατάστασή του χειροτέρευσε.

    Μάλιστα, το TMZ ανέφερε αρχικά ότι σύμφωνα με κοντινό συγγενή του, οι γιατροί έβαλαν τον Λουκ Πέρι σε τεχνητό κώμα προκειμένου να αντιμετωπίσουν το εγκεφαλικό, ωστόσο αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού το διέψευσε. Το μόνο που ανέφερε ήταν ότι ο Πέρι είναι ναρκωμένος και αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

    Ο αγαπημένος ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

    Ευχές από Σάνεν Ντόχερτι και Ίαν Ζέρινγκ

    Φίλοι και συνεργάτες του έπαθαν σοκ στο άκουσμα της είδησης και έσπευσαν να στείλουν ευχές για περαστικά μέσω των social media.

    Η Σάνεν Ντόχερτι, που υποδυόταν την Μπρέντα, ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη σειρά στην οποία απεικονίζεται ο Ντύλαν να αγκαλιάζει σφιχτά την Μπρέντα.

    «Φίλε μου. Σε κρατώ σφιχτά και σου δίνω δύναμη. Το έχεις», έγραψε φανερά συγκινημένη η Σάνεν η οποία τα τελευταία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

    Ο Ίαν Ζέρινγκ που ενσάρκωσε τον Στιβ ανέβασε, επίσης, στο Instagram μία φωτογραφία με τον Λουκ Πέρι και έγραψε συγκλονισμένος:

    «Καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει αυτό που νιώθει η καρδιά μου από τη στιγμή που άκουσα τα σημερινά σοκαριστικά νέα. Ας προσευχηθούμε όλοι να γίνει γρήγορα καλά».

    Από το cast του «Riverdale», η Λίλι Ράινχαρτ ανέβασε μία σέλφι με τον ηθοποιό από τα γυρίσματα και έγραψε:

    «Σε σκέφτομαι, Λουκ. Και προσεύχομαι για την ασφαλή ανάρρωσή σου».

    Τραγική ειρωνεία

    Η τραγική ειρωνεία της όλης υπόθεσης είναι ότι την ημέρα που ο Πέρι έπαθε το εγκεφαλικό ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή της επιτυχημένης σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» με το αρχικό καστ εκτός του Λουκ Πέρι και της Σάνεν Ντόχερτι.

    Το πρόγραμμα του ηθοποιού δεν θα του επέτρεπε να είναι παρών για τα γυρίσματα του revival, καθώς ο ίδιος συμμετέχει στο teen drama του CW «Riverdale».

    μπεβερλι-χιλς
    Το cast του «Beverly Hills: 90210»

    Παρ’ όλα αυτά είχε εκφράσει την επιθυμία του να λάβει μέρος σε όσα επεισόδια μπορούσε.

    Το Fox κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την επιστροφή της σειράς που είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι.

    Πρόκειται για ένα mockumentary -σε στυλ «Curb Your Enthusiasm»- στο οποίο οι ηθοποιοί θα υποδύονται τον εαυτό τους αλλά με σατιρικό τρόπο. Το mockumentary θα ακολουθεί τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να επαναφέρουν τη θρυλική σειρά που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς.

    Μέχρι στιγμής η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάνεν Ντόχερτι: Πώς ο καρκίνος άλλαξε τη ζωή της και οι φόβοι για το μέλλον

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάκης Μόσχος: Δημόσια έκκληση για τον ηθοποιό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με πανάκριβο Dior φόρεμα η Μέγκαν Μαρκλ, με πιο budget friendly η Κέιτ Μίντλετον



    ΣΧΟΛΙΑ