• LIFE&STYLE

    Σε Ελλάδα ή Ιταλία ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (video)

    • NewsRoom
    Σε Ελλάδα ή Ιταλία ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (video)

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι


    Την επιθυμία της να παντρευτεί στην Ελλάδα εξέφρασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσα από τα social media.

    Η πριγκίπισσα της ποπ, η οποία κατάφερε να πάρει πίσω τον έλεγχο της ζωής της, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να σταματήσει η κηδεμονία της από τον πατέρα της, ετοιμάζεται για το πρώτο της μεγάλο βήμα.

    Πριν από μερικές εβδομάδες, η Μπρίτνεϊ ανακοίνωσε τον αρραβώνα της, ενώ πλέον ξεκινά ετοιμασίες και βρίσκεται σε αναζήτηση για το μέρος όπου θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

    Αφού άνοιξε και πάλι τους λογαριασμούς της στο Instagram, η διάσημη σούπερ σταρ ανέβασε νέο βίντεο, στο οποίο ζητά τη βοήθεια του κοινού για να επιλέξει την ιδανική τοποθεσία για να λάβει χώρα το μυστήριο.

    «Πού να παντρευτούμε;», ρωτάει η ίδια στην ανάρτησή της δίνοντας μερικές επιλογές στους θαυμαστές της: Ελλάδα, Ιταλία, Νέα Υόρκη ή Αυστραλία;

    Με τις προβολές του βίντεο να έχουν ξεπεράσει τα 1,5 εκατομμύρια, μέχρι στιγμής η Ελλάδα φαίνεται πως είναι το μεγάλο φαβορί.

    Δείτε το βίντεο:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

    Υπενθυμίζεται ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο, Τζέισον Αλεξάντερ στο Λας Βέγκας το 2004, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε λίγες ημέρες αργότερα.

    Το ίδιος έτος, λίγους μήνες μετά, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φεντερλάιν, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, πριν το ζευγάρι πάρει διαζύγιο το 2007.

    Ο 27χρονος νέος αρραβωνιαστικός της, Σαμ Ασγκάρι είναι προσωπικός γυμναστής και ηθοποιός, που έχει εμφανιστεί στη σειρά του Showtime Black Monday.

    Διαβάστε επίσης:

    Πήρε πίσω τη ζωή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της

    Αρραβωνιάστηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Δείτε το δαχτυλίδι αρραβώνων (pics)

    Δικαίωση για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτείται από την κηδεμονία της ο πατέρας της



    ΣΧΟΛΙΑ