• Gossip

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έκανε έκτρωση επειδή ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν ήθελε να γίνει πατέρας

    • NewsRoom
    Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ


    Στην αποκάλυψη ενός μυστικού 20 χρόνων προχωράει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέσα από το πολυαναμενόμενο βιβλίο της με τίτλο «The Woman in Me».

    Η πριγκίπισσα της ποπ για πρώτη φορά αποκαλύπτει δημόσια ότι στις αρχές του 2000 είχε μείνει έγκυος από τον τότε αγαπημένο της, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και ο ίδιος της ζήτησε να προχωρήσει σε έκτρωση, καθώς δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας.

    «Ήταν μια έκπληξη, αλλά για μένα δεν ήταν τραγωδία. Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα», γράφει η 41χρονη σήμερα Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

    «Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι.

    Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα το είχα κάνει ποτέ. Κι όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», αναφέρει.

    «Μέχρι σήμερα, είναι ένα από τα πιο αγωνιώδη πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», συμπληρώνει η ίδια.

    Πρόκειται για το διασημότερο ζευγάρι των early 00’s. Είχαν σχέση για τρία χρόνια, αφού γνωρίστηκαν στο πλατό του All-New Mickey Mouse Club το 1992.

    Δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά το ειδύλλιό τους το 1999 και χώρισαν επίσημα το 2002, λίγο αφότου οι NSYNC κυκλοφόρησαν την επιτυχία τους, “Cry Me a River”.

    Εκείνη την εποχή, το μουσικό βίντεο για το τραγούδι – στο οποίο εμφανιζόταν μια γυναίκα με ξανθά μαλλιά – πυροδότησε φήμες ότι εκείνος και η Σπίαρς χώρισαν επειδή υποτίθεται ότι τον απάτησε.

    Σάλος στο Twitter μετά την αποκάλυψη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

    Τα βέλη των χρηστών του Twitter δέχτηκε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, μετά τη συνταρακτική αποκάλυψη της πρώην συντρόφου του.

    Μετά τον χωρισμό τους, ο ποπ σταρ προσπάθησε να προστατεύσει τον εαυτό του, ρίχοντας τις ευθύνες στην Μπρίτνεϊ.

    Μάλιστα, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή τότε είχε αναφερθεί σε προσωπικές στιγμές τους, λέγοντας ότι εκείνος ήταν η πρώτη σεξουαλική εμπειρία της.

    Ενώ φήμες θέλουν τον Τζάστιν να έκανε συμφωνία με το ραδιόφωνο ότι ως αντάλλαγμα για αυτές τις πληροφορίες, να παίζει σε επανάληψη συνεχώς τα νέα του τραγούδια.

    Η αντίδραση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

    Πηγή του Entertainment Tonight αναφέρει ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η σύζυγός του και ηθοποιός, Τζέσικα Μπίελ επιθυμούν όλοι απλά να ωριμάσουν και να εξελιχθούν αντί να συνεχίζουν να μιλάνε για το παρελθόν.

    Διαβάστε επίσης:

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πάσχει από ανίατη νευρική βλάβη που της προκαλεί πόνο και μούδιασμα

    Maestro: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

    Το Ναυάγιο στη Φαλκονέρα: Οι αληθινοί ήρωες της υδάτινης τραγωδίας



    ΣΧΟΛΙΑ