• LIFE&STYLE

    Πήρε πίσω τη ζωή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της

    • NewsRoom
    Πήρε πίσω τη ζωή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της


    Το δικαίωμα του πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμς, από το καθεστώς συμπαράστασης, το οποίο του έδινε τον πλήρη έλεγχο της ζωής και της περιουσίας της τα τελευταία 13 χρόνια, ανέστειλε η δικαστής Μπρέντα Πέννυ.

    «Η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του Τζέιμς Σπίαρς», ανακοίνωσε η δικαστής, αφού άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών. Επιπλέον, όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου για να συζητηθεί ο τερματισμός της συμπαράστασης της τραγουδίστριας.

    Πρόκειται για μια τεράστια νίκη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά και του κινήματος #FreeBritney, που ξεκίνησαν οι θαυμαστές της διάσημης σούπερ σταρ για να την απελευθερώσουν από τα δεσμά του Τζέιμς Σπίαρς.

    Από την άλλη, η εκπρόσωπος του πατέρα της διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση και μάλιστα, αμφισβήτησε τη συναισθηματική κατάθεση της τραγουδίστριας στο δικαστήριο τον Ιούνιο, λέγοντας: «Δεν εξετάστηκε. Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια αυτών των δηλώσεων». Σημειώνεται ότι στην αίθουσα δεν ήταν παρών ο Σπίαρς.

    Πλήθος κόσμου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

    Από όλη την Αμερική ταξίδεψε πλήθος κόσμου στο Λος Άντζελες προκειμένουν να είναι παρόν έξω από το δικαστικό μέγαρο εν αναμονή της απόφασης.

    Ο αγώνας της τραγουδίστριας για την ψυχική της υγεία, καθώς και οι δικαστικές μάχες έχουν προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον, και μόλις την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν τρία ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Ένα από αυτά είναι το ντοκιμαντέρ των New York Times, σύμφωνα με το οποίο ο Τζέιμι Σπίαρς είχε προσλάβει εταιρεία σεκιούριτι που παρακολουθούσε κρυφά το τηλέφωνο της κόρης του, ηχογραφούσε τις συνομιλίες στο υπνοδωμάτιο με τον φίλο της και τα παιδιά της.

    Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος του Εντάν Γεμινί, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Black Box Security, δήλωσε: «Ο κ. Γεμινί και η Black Box ανέκαθεν συμπεριφέρονταν εντός επαγγελματικών, ηθικών και νομικών ορίων και είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για το έργο τους να κρατήσουν την κυρία Σπίαρς ασφαλή για πολλά χρόνια».

    Ο δικηγόρος της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ είπε ότι η απομάκρυνση του Τζέιμι είναι το πρώτο βήμα προς τον τερματισμό ενός «εφιάλτη» για την Σπίαρς, προσθέτοντας ότι «έχει κακοποιηθεί από εκείνον από την παιδική της ηλικία».

    Ακόμα ζήτησε από το δικαστήριο να διορίσει τον ορκωτό λογιστή Τζον Ζάμπελ ως προσωρινό συντηρητή στην περιουσία των 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Είπε ότι η δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς, αγωνιζόταν για την αναστολή της απόφασης επειδή ο πατέρας της τραγουδίστριας δεν ήθελε να παραδώσει έγγραφα ή να καταθέσει ο ίδιος στο δικαστήριο: «Αυτό που φοβάται είναι η αποκάλυψη της διαφθοράς του». Ανέφερε, δε, ότι ο Τζέιμι έχει «καρπωθεί εκατομμύρια δολάρια» από την περιουσία της κόρης του.

    Σύμφωνα με τον Guardian, η ακροαματική διαδικασία κράτησε τρεις ώρες και ο ίδιος ο δικηγόρος της Σπίαρς ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την απόφαση στο πλήθος των θαυμαστών #FreeBritney που είχαν κατακλύσει το δικαστικό μέγαρο και διαδήλωναν υπέρ της αγαπημένης τους σταρ.

    Διαβάστε επίσης:

    Αρραβωνιάστηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Δείτε το δαχτυλίδι αρραβώνων (pics)

    Δικαίωση για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτείται από την κηδεμονία της ο πατέρας της

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πήγα για ψώνια και δεν με αναγνώρισε κανείς! (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ