• LIFE&STYLE

    Δικαίωση για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτείται από την κηδεμονία της ο πατέρας της

    • NewsRoom
    Δικαίωση για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτείται από την κηδεμονία της ο πατέρας της

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς


    Ευχάριστα είναι τα νέα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, καθώς σύμφωνος να παραιτηθεί από την κηδεμονία που του επιτρέπει επί 13 ολόκληρα χρόνια να έχει τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας, αλλά και της προσωπικής ζωής της κόρης του κατέθεσε ότι είναι ο Τζέιμι Σπίαρς.

    Ο πατέρας της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας κατέθεσε αίτηση την Τρίτη ζητώντας από το δικαστήριο «να επανεξετάσει αν ο ρόλος της κηδεμονίας είναι πλέον απαραίτητος».

    Η λήξη της κηδεμονίας μένει τώρα να εγκριθεί από την δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

    Την ξαφνική μεταστροφή στη στάση του πατέρα της τραγουδίστριας φέρεται να προκάλεσε «μια σειρά από πρόσφατα γεγονότα που σχετίζονται με την κηδεμονία». Ο λόγος για τις δικαστικές ακροάσεις που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι και η 39χρονη Μπρίτνεϊ είχε ζητήσει να αναλάβει τη διαχείριση της περιουσίας της.

    Η πλευρά του Τζέιμι Σπίαρς υποστήριξε ότι «τα δεδομένα στη ζωή της κόρης του έχουν αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που δεν χρειάζεται να βρίσκεται υπό οικονομική κηδεμονία».

    «Η κυρία Σπίαρς είπε στο δικαστήριο ότι θέλει τον έλεγχο της ζωής της πίσω χωρίς την ασφάλεια της κηδεμονίας», υποστήριξε η νομική πλευρά του Τζέιμς Σπίαρς παραδεχόμενη ότι η τραγουδίστρια «θέλει να ζήσει τη ζωή της, όπως επιλέγει χωρίς τους περιορισμούς».

    Τον περασμένο μήνα, ο Σπίαρς για πρώτη φορά δήλωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τον ρόλο του να εποπτεύει τα οικονομικά της τραγουδίστριας και ότι θα μπορούσε να υπάρξει «μια ομαλή μετάβαση», ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν πρέπει να απομακρυνθεί αμέσως.

    «Όπως είπε ο κ. Σπίαρς ξανά και ξανά, το μόνο που θέλει είναι αυτό που είναι το καλύτερο για την κόρη του», δήλωσε η δικηγόρος του κ. Σπίαρς, Βίβιαν Λι Τόριν. «Αν η κυρία Σπίαρς θέλει να τερματίσει την κηδεμονία και πιστεύει ότι μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή της, ο κ. Σπίαρς πιστεύει ότι πρέπει να της δοθεί αυτή η ευκαιρία».

    Η 39χρονη τραγουδίστρια δεν έχει καταθέσει ακόμη τη δική της επίσημη αναφορά για τον τερματισμό της κηδεμονίας. Ωστόσο, ζήτησε από τον δικαστή να απομακρύνει τον πατέρα της από την διαχείριση της περιουσίας της.

    «Δικαιούμαι να έχω ζωή», είχε πει στο δικαστήριο η τραγουδίστρια.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δικαιούμαι να έχω ζωή»

    Υπενθυμίζεται ότι μία φορτισμένη και παθιασμένη κατάθεση είχε παραθέσει πριν λίγο καιρό η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενώπιον του δικαστηρίου, κάνοντας λόγω για καταχρηστική κηδεμονία από τον πατέρα της. Η ίδια ανέφερε ότι η νομική αυτή ρύθμιση που έχει δώσει πλήρη κηδεμονία στον πατέρα της για αποφάσεις που αφορούν στην καριέρα και τη ζωή της από το 2008, της έχει στερήσει θεμελιώδη δικαιώματα.

    «Αυτή η κηδεμονία μου κάνει πολύ περισσότερο κακό παρά καλό», είπε ζητώντας από το δικαστήριο του Λος Άντζελες να την τερματίσει. «Δικαιούμαι να έχω ζωή». Η μαρτυρία της σηματοδότησε την πρώτη φορά που η 39χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε δημοσίως και μίλησε άμεσα για την κατάσταση της. Οι ισχυρισμοί της ήταν λεπτομερείς και αναμένεται να τροφοδοτήσει ακόμα περισσότερο ένα αυξανόμενο διεθνές κίνημα, το #FreeBritney που μάχεται για την απελευθέρωσή της από την νομική αυτή κηδεμονία.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς η Ντρου Μπάριμορ

    Κάιλι Τζένερ: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της – Πώς έκανε την αποκάλυψη (video)

    The Bachelor: Οι πρώτες εντυπώσεις και οι κοπέλες που έδιωξε ο Αλέξης Παππάς (video)



    ΣΧΟΛΙΑ