• LIFE&STYLE

    Πρώην παίκτρια του Nomads κατηγορεί τον σύντροφό της για κακοποίηση – Τι απαντά εκείνος (pics)

    • NewsRoom


    Τον λόγο που πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη σχέση της με τον σύντροφό της αποκάλυψε πρώην παίκτρια του Nomads. Ο λόγος για την Σίσσυ Ζουρνατζή η οποία με ανάρτησή της στο Instagram εξομολογήθηκε ότι δεχόταν κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της για όσο διάστημα ήταν μαζί.

    Η Σίσσυ Ζουρνατζή κατηγορεί δημοσίως τον πρώην αγαπημένο της για κακοποίηση δίνοντας απάντηση στα μηνύματα που δεχόταν και εξέφραζαν θαυμασμό για τη σχέση της.

    «”ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ; Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει;” Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να “θαύμαζαν” αυτή την σχέση! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία! Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο!!!

    Ποια το αξίζει αυτό καμία…. Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακριά! Δεν αλλάζει! Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα! Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρέσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν…..?Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος! Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα, όχι αυτός! Αυτά….. νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες!», έγραψε η Σίσσυ Ζουρνατζή.

    Από την άλλη, ο πρώην σύντροφός της, Χρήστος Γιάτσας απάντησε στις κατηγορίες, επίσης, μέσω Instagram υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα κόλπο της Σίσσυς με σκοπό να αυξηθεί ο αριθμός των followers της.

    Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος, το περασμένο Σάββατο οι δυο τους έπαιζαν μαζί στα χιόνια!

    View this post on Instagram

    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ ; ———————— Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει ; Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να «θαύμαζαν » αυτή την σχέση ! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα . Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία ! Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο !!! Ποια το αξίζει αυτό καμία …. Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακρυά ! Δεν αλλάζει ! Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν ! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα ! Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρεσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν …..? Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος ! Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα όχι αυτός ! Αυτά ….. νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες !

    A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

    Η φωτογραφία που ανέβασε ο Χρήστος Γιάτσας
    Το μήνυμα του Χρήστου Γιάτσα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγρια κόντρα στο My Style Rocks – Έξαλλος ο Κουδουνάρης με παίκτρια (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Πέμπτη 10 Ιανουαρίου)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χώρισε κι άλλη παίκτρια του GNTM μετά την Ειρήνη Στεριανού



    ΣΧΟΛΙΑ