• LIFE&STYLE

    Άγρια κόντρα στο My Style Rocks – Έξαλλος ο Κουδουνάρης με παίκτρια (video)

    • NewsRoom


    Γεμάτο εντάσεις ήταν το επεισόδιο του My Style Rocks την Τετάρτη. Η κριτική της Νίνας Παπαϊωάννου στην Ιωάννα Σιαμπάνη εξόργισε την παίκτρια, η οποία της απάντησε με ειρωνικό και απαξιωτικό τρόπο.

    Η Νίνα είπε για το outfit της Ιωάννας: «Εμένα μου φαίνεται λίγο αποκριάτικο το λουκ» και εκείνη εμφανώς ενοχλημένη της απάντησε: «Επειδή εγώ είμαι κορίτσι του My Style Rocks έχω παίξει με τα print και τα χρώματα, ευχαριστώ. Αυτό δεν είναι αποκριάτικο, sorry κιόλας. Εσύ δεν είσαι κορίτσι του My Style Rocks, sorry. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα. Απλά όταν βλέπω ότι ένας άνθρωπος, και στο έχω ξαναπεί κιόλας, βαθμολογείς με βάση τι φοράς εσύ και τι σου αρέσει, εμένα αυτό το πράγμα δεν μου αρέσει».

    Όταν η Ιωάννα πήγε στην κριτική επιτροπή, πρώτη το λόγο πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία σχολίασε: «Τι να πω μετά από όλο αυτό που άκουσα. Δεν ξέρω, πραγματικά. Προσέχετε τι λέτε. Δεν μπορείς να λες στη Νίνα ότι “δεν είσαι κορίτσι του My Style Rocks”. Είναι αγενές αυτό».

    «Είσαι εξαιρετικά αγενής Ιωάννα. Θεωρώ εξαιρετικά αγενή τη στάση σου, να λες εσύ ποια θεωρείς ότι έχει θέση εδώ και ποια δεν έχει, όπως είπες γι’ άλλη μία παίκτρια προχθές. Ο τρόπος που μιλούσες ήταν επιθετικότατος, πάρα πολύ επίθεση για ένα βαθμό. Αυτή η εικόνα είναι στα όρια του αποκριάτικου.

    Έχω ξενερώσει πάρα πολύ μαζί σου σήμερα. Και ο βαθμός που βάζω δεν είναι εκδικητικού τύπου, αλλά γιατί αυτό που βλέπω είναι για 1 και αυτό που ακούω είναι για να είσαι αλλού, σε άλλο παιχνίδι και όχι εδώ», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έξαλλη παίκτρια του My Style Rocks με τους κριτές – Τι συνέβη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπέττυ Μαγγίρα: Ποιες παίκτριες του My Style Rocks έχουν στυλίστα – Πώς το κατάλαβε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου με δυο παίκτριες – Τι συνέβη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ