ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την είδηση του χωρισμού της Ειρήνης Στεριανού, ακόμα μία πρώην υποψήφια του GNTM έβαλε τέλος στη σχέση της. Ο λόγος για την Ηρώ Δημητροπούλου, η οποία αν και δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές εξαιτίας των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει, χώρισε από τον 19χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάριο Σιαμπάνη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, αιτία για τον χωρισμό ήταν η απόσταση, καθώς ο Μάριος Σιαμπάνης ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ η 18χρονη κοπέλα μετακόμισε πρόσφατα στην Αθήνα με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρό της στον χώρο του μόντελινγκ.
Το ζευγάρι ήταν μαζί για 8 μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μέγκαν Μαρκλ: Η αλήθεια πίσω από το αστρονομικό ποσό για την επιστροφή της στο Suits
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μενούνος: Με φόρεμα Celia Kritharioti στις Χρυσές Σφαίρες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς από το My Style Rocks
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund Eaton Vance που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ
- Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
- Οταν η Κίμπερλι γοήτευσε τον Τασούλα, τι είπε με Γεραπετρίτη, η θύελλα των ΕΛΤΑ συνεχίζεται και ποιοι ευεργέτες είναι… Ταξίαρχοι
- ΕΛΤΑ: Το χρονικό της παραίτησης και η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου – Ποιοι συμμετείχαν