• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπες, εφοπλιστές και επιφανείς Έλληνες στη συναυλία του Ρέμου στο Μονακό – Η απίστευτη τιμή του εισιτηρίου

    • NewsRoom
    ρεμος

    Αντώνης Ρέμος


    Συναυλία με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Ρέμος στο πριγκιπάτο του Μονακό.

    Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής θα μοιραστεί τη σκηνή με το «θρυλικό» συγκρότημα των 80’s Gipsy Kings.

    Κόσμος της ναυτιλίας και των επιχειρήσεων γενικότερα θα δώσει το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη συναυλία που θα διεξαχθεί στο Yacht Club Monaco, στο πλαίσιο της εβδομάδας του περίφημου «Yacht Show», όπου παρελάσουν τα πιο πολυτελή και εντυπωσιακά σκάφη και θαλαμηγοί.

    Δισεκατομμυριούχοι έχουν ήδη κατακλύσει το μικροσκοπικό πριγκιπάτο, ενώ  ανάμεσα στους Έλληνες επιχειρηματίες που θα βρεθούν στη συναυλία είναι μεταξύ άλλων, η Κλέλια και ο Στέλιος Χατζηιωάννου, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός, η Χριστιάνα και ο Γιώργος Γουλανδρής, η Έμιλυ και ο Χάρης Βαφειάς κ.α.

    Μάλιστα, χθες, Πέμπτη, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη μαζί με την Έμιλυ Βαφειά ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία ξεχωριστή έκθεση, «παντρεύοντας» το κόσμημα με την τέχνη.

    Ακόμη, λέγεται ότι με την παρουσία τους θα τιμήσουν τον καλλιτέχνη, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό.

    Το εισιτήριο της συναυλίας για όσους σκοπεύουν να παρευρεθούν ανέρχεται στα 1.500 ευρώ.

    Σημειώνεται ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα πλήρες γεύμα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο, αλλά και ποτό.

    Φυσικά αυτό το ποσό για κάποιον που ζει στο Μονακό δεν κρίνεται ως μεγάλο, ενώ η φιλανθρωπική συναυλία απευθύνεται κυρίως σε εκατομμυριούχους.

    Προηγουμένως, θα στηθεί ένα ελληνικό γλέντι με γουρουνοπούλες, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται ήδη στο Μόντε Κάρλο, απ’ όπου μοιράστηκε μία φωτογραφία από ένα yacht.

    «Αύριο βράδυ στην καρδιά του Μόντε Κάρλο, θα ακουστεί η ελληνική φωνή! Tomorrow night my friends in the heart of Monte Carlo, alongside with @gipsykingsandrereyes!», έγραψε ο Έλληνας ερμηνευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    Το μοναδικό αυτό μουσικό γεγονός, που θα γίνει απόψε, διαδέχεται τη μεγάλη συναυλία που έχει καθιερώσει ετησίως, ο Αντώνης Ρέμος στο beach bar των διασήμων της Μυκόνου, Nammos.

    Ο Αντώνης Ρέμος στην καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία στο Nammos



    ΣΧΟΛΙΑ