• LIFE&STYLE

    «Χρυσός» Αντώνης Ρέμος: 1,3 εκατ. ευρώ ξόδεψαν Έλληνες και ξένοι στη συναυλία του Nammos στη Μύκονο

    • NewsRoom

    Αντώνης Ρέμος


    Ο Ρέμος δεν γεμίζει μόνο τον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά και τα ταμεία του κράτους.

    Η καθιερωμένη ετήσια συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη, Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού της Μυκόνου στο Νammos, που βρέθηκαν εκατοντάδες Έλληνες, όπως άλλωστε είπε και ο ίδιος στην έναρξη της συναυλίας του, απέφερε χρυσά κέρδη στους ιδιοκτήτες του διάσημου εστιατορίου.

    Χθες, ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης, Αντώνης Ρέμος, μαζί με τον καταξιωμένο Αιγύπτιο τραγουδιστή, Amr Diab βρέθηκαν στην σκηνή του Nammos. Ο κόσμος που παρακολούθησε τη συναυλία, έκανε τζίρο που προκαλεί ίλιγγο. Οι εισπράξεις της βραδιάς έφθασαν, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του mononews.gr, τα 1,3 εκατ. ευρώ. Μόνο από τις εισπράξεις του ΦΠΑ το δημόσιο θα βάλει στα ταμεία του πάνω από 300.000 ευρώ.

    Για άλλη μια χρονιά, οι φοροελεγκτές δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Από νωρίς είχαν πάρει τα μέτρα τους. Πριν ακόμα ξεκινήσει η συναυλία δέκα υπάλληλοι της ΑΑΔΕ βρίσκονταν στο χώρο του Nammos, ενώ δύο ακόμη που ήταν στο νησί είχαν ειδοποιηθεί να είναι standby. Τα μάτια τους ήταν καρφωμένα στην ταμειακή μηχανή και στα τραπέζια των πελατών μέχρι τις 6:30 το πρωί της Παρασκευής, που τελείωσε το μεγάλο event.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι ελεγκτές δεν εντόπισαν ούτε μια φορολογική παράβαση. Όλα κύλησαν ομαλά, ενώ έλεγχος έγινε και στα συμβόλαια των δυο τραγουδιστών με την επιχείρηση.

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πέρυσι, το Nammos εισέπραξε από τη συναυλία που έκανε ο Ρέμος 1,2 εκατ. ευρώ. Το 2017, ο τζίρος είχε φτάσει επίσης το 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ το 2016 ο τζίρος ήταν… μόλις 250 χιλ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνολικός τζίρος του Nammos αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ κατ’ έτος. Τονίζεται, τέλος, ότι οι ιδιοκτήτες του Nammos, παρά το μεγάλο τζίρο που κάνει κάθε χρόνο, έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία.



    ΣΧΟΛΙΑ