• LIFE&STYLE

    «Χρυσάφι» στα πόδια τους: Πόσα πήραν Ratajkowski-Hadid για λίγες ώρες στο οpening του Nammos Village της Μυκόνου


    Πολύ πρόσφατα εγκαινιάστηκε σε μία φαντασμαγορική τελετή στην Ψαρρού της Μυκόνου το Nammos Village. Παρούσες ήταν μεταξύ άλλων οι Emily Ratajkowski, Gigi Hadid και Kate Moss.

    Τα ποσά που φέρονται να έλαβαν τα μοντέλα για λίγες ώρες φυσικής παρουσίας στο κέντρο προκαλούν… ίλιγγο. Σύμφωνα με το Gala, Ratajkowski και Hadid έλαβαν ούτε λίγο ούτε πολύ περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ. Όσο για την Kate Moss, η αμοιβή της δεν έχει γίνει γνωστή ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι έλαβε ανάλογα υψηλό ποσόν.

    Το μεγάλο πάρτι

    H Emily Ratajkowski με κόκκινο φόρεμα και η Gigi Hadid ντυμένη στα ροζ έδωσαν το παρών σε μια βραδιά που τα είχε όλα: Tην συνάδελφό τους Kate Moss σε ρόλο dj στο πλευρό του Fat Tony, show με λέιζερ και μουσική από τον Βρετανό καλλιτέχνη Tokio Myers, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, λεπτές γεύσεις και άφθονη σαμπάνια.

    Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα mykonoslive.tv, ο δρόμος προς την Ψαρρού είχε μπλοκάρει καθώς οι VIP προσκεκλημένοι -μεταξύ των οποίων οι DSquared2, η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger και η γυναίκα ηφαίστειο Lexy Stevens – κατέφθαναν ο ένας μετά τον άλλο.

    Tα βλέμματα μαγνήτισαν το Range Rover κάμπριο που μετέφερε την Emily Ratajkowski και η καμπριολέ Jaguar στην οποία επέβαινε η Gigi Hadid.

    Η guest list περιελάμβανε γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz όπως ο PR man Γιώργος Ντάβλας, η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά και η δίκη μας Ελίζαμπεθ Ελετσί, η οποία δεν παρέλειψε να βγάλει φωτογραφία με την Nicole Scherzinger.

    Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και σε κανέναν paparazzi δεν επετράπη η είσοδος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρατακόφσκι, Χαντίντ και Κέιτ Μος σε ρόλο DJ στα φαντασμαγορικά εγκαίνια του Nammos Village στη Μύκονο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ