• Business Of Fashion

    Μαριάννα Γουλανδρή-Έμιλυ Βαφειά: «Πάντρεψαν» κόσμημα και τέχνη στο Μονακό

    • NewsRoom

    Μαριάννα Γουλανδρή


    Μια ξεχωριστή έκθεση που συνδυάζει την μόδα και την τέχνη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο Μονακό

    Η Μαριάννα Γουλανδρή και η Έμιλυ Βαφειά ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν τη δουλειά τους με ένα trunk show με τίτλο «Jewelry & Art», σε γνωστό membership club του κοσμοπολίτικου Μονακό.

    Η κόρη της Χριστιάνας Βαρδινογιάννη παρουσίασε τη νέα εντυπωσιακή συλλογή κοσμημάτων της, με τα εμπνευσμένα έργα της Έμιλυ Βαφειά να κοσμούν το χώρο.

    Από το event δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Φίλιππος Λαιμός, αλλά και ο Χάρης Βαφειάς, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό των συζύγων τους για να στηρίξουν την έκθεση, όπως άλλωστε συνηθίζουν να βρίσκονται σε κάθε επαγγελματικό βήμα τους.

    Το «παρών», βέβαια, έδωσαν και οι γονείς της Μαριάννας Γουλανδρή, Χριστιάνα Βαρδινογιάννη και Γιώργος Γουλανδρής.

    Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Κλέλια και ο Στέλιος Χατζηιωάννου, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, με μεγάλο ενθουσιασμό, καθώς μέρος των εσόδων προορίζεται για το Stelios Philanthropic Foundation.

    Οι δύο δυναμικές γυναίκες, που είναι, επίσης, μέλη της επιτροπής του Elpida Youth, με μεγάλη φιλανθρωπική δράση, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο πριγκιπάτο.

    Έμιλυ Βαφειά και Μαριάννα Γουλανδρή

    Η αγάπη της Μαριάννας Γουλανδρή για τα κοσμήματα και τον σχεδιασμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία, ενώ το 2015 πήρε την απόφαση να ξεκινήσει να δημιουργεί τα δικά της κοσμήματα.

    Έτσι γεννήθηκε το brand Marianna G. με την υπογραφή της.

    Μέσα από κάθε κομμάτι παρατηρούμε μια αναπαράσταση της τύχης, της προστασίας, της δύναμης και της αγάπης, ιδέες που εμπνέουν την ταλαντούχα δημιουργό.

    Μαριάννα Γουλανδρή

    Όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, τα κοσμήματα σηματοδοτούν σημαντικά ορόσημα στη ζωή, όπως είναι οι μοναδικές στιγμές με την οικογένεια και καλούς φίλους, οι επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο έρωτας και η μητρότητα.

    Marianna G.

    Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια της, σε όλο τον κόσμο, μέσα από τις κουλτούρες, τις κοινωνίες, τα τοπία, αλλά και τους μύθους των άλλων χωρών.

    Στόχος της είναι να μετατρέψει αυτές τις ιστορίες σε κομμάτια τέχνης, που μπορούν να φορεθούν.

    «Για μένα, τα κοσμήματα έχουν ομορφιά, αλλά το πιο σημαντικό, κρύβουν κι ένα βαθύτερο νόημα», δηλώνει η Μαριάννα Γουλανδρή.

    Μαριάννα Γουλανδρή

    Τα κοσμήματά της είναι για κάθε γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της, ενώ τις δημιουργίες της αγαπούν να φορούν κυρίες του επιχειρηματικού, του καλλιτεχνικού, αλλά και του πολιτικού κόσμου.

    Πιο πρόσφατα, η συνιδρύτρια του brand Zeus + Δione και σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη εθεάθη με το εντυπωσιακό βραχιόλι Avra Bangle.

    Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

     

    Avra Bangle by Marianna G.



    ΣΧΟΛΙΑ