• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Μετακομίζουν στην πρώην έπαυλη της Κάιλι Τζένερ

    • NewsRoom


    Σε μια προσωπική αποκάλυψη αναφορικά με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ προχώρησε η Κέιτλιν Τζένερ, σύμφωνα με την οποία το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται σε αναζήτηση κατοικίας στην περιοχή του Μαλιμπού, Λος Άντζελες.

    Μετά το πολύκροτο Megxit, το ζευγάρι με τον γιο του, Άρτσι, μετακόμισε στον Καναδά, όπου ζει σε μια έπαυλη αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, όλο και πιο έντονες γίνονται οι φήμες που τους θέλουν να μετακομίζουν μόνιμα στο Λος Άντζελες. Εκεί όπου μεγάλωσε η Μαρκλ και ζει η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ.

    Μην μπορώντας να αντισταθεί στο «καυτό» κουτσομπολιό της γειτονιάς της, ο πρώην Μπρους Τζένερ, πατέρας των Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, έκανε την αποκάλυψη ενώ βρισκόταν σε τηλεοπτική εκπομπή.

    «Ψάχνουν σπίτι στο Μαλιμπού», δήλωσε ότι άκουσε για τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και την πρώην ηθοποιό.

    Το Μαλιμπού είναι ένα καταφύγιο για πολλούς διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ φημολογείται ότι κρυφή επιθυμία της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν να ζήσει μόνιμα στο Μαλιμπού με τους γιους της, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, κάτι που είχε εκμυστηρευτεί στον μπάτλερ της.

    Μάλιστα, το 1997 και πιο συγκεκριμένα μερικές εβδομάδες πριν το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο εραστής της, Dodi Fayed είχε αγοράσει την περίφημη έπαυλη Paradise Cove, αξίας 7 εκατομμυρίων δολ. στην παραλιακή περιοχή του Λος Άντζελες.

    Μετά την αποκάλυψη της 70χρονης Τζένερ, δημοσιεύματα θέλουν τον Χάρι και την Μέγκαν να έχουν στόχο την αγορά ενός συγκεκριμένου ακίνητου, το λεγόμενο Petra Manor, μια επιβλητική έπαυλη ευρωπαϊκής αισθητικής σε μια κλειστή κοινότητα με ιδιωτική ασφάλεια.

    Αν και η Daily Mail αναφέρει ότι το ακίνητο κοστίζει 7 εκατομμύρια δολ., σύμφωνα με διαφορετικά δημοσιεύματα εκτιμάται ότι η τιμή του αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολ!

    Μεταξύ των προηγούμενων ενοίκων του αρχοντικού υπήρξε η 22χρονη δισεκατομμυριούχος Κάιλι Τζένερ, η οποία διέμενε εκεί για δύο εβδομάδες μαζί με την πρώην κολλητή της, Τζορντίν Γουντς και την κόρη της Στόρμι.

    Υπερπολυτελής έπαυλη στην πιο ιδιωτικη περιοχή του Μαλιμπού

    Το Petra Manor χτίστηκε το 2015 από τους αρχιτέκτονες, David Charvet και Brooke Burke, σε οικόπεδο που ανήκε στον ηθοποιό Μελ Γκίμπσον.

    Η ακριβής τοποθεσία της εν λόγω οικίας είναι στην κοινότητα Serra Retreat, το πιο ιδιωτικό μέρος της πόλης, στην άκρη του φαραγγιού με θέα τον ωκεανό, αλλά παράλληλα σε κοντινή απόσταση από μαγαζιά και εστιατόρια του κέντρου. Το αρχοντικό είναι περιτριγυρισμένο από ιτιές και πλατάνια, κάτι που ενισχύει την ιδιωτικότητά του.

    Διαθέτει 8 ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες και 10 μπάνια.

    Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα φουαγιέ με πελώρια ταβάνια, μεγάλη σκάλα που οδηγεί στα δωμάτια του πάνω ορόφου, ένα μαρμάρινο μπαρ, ιδιωτικό κινηματογράφο, κουζίνα με τις πιο σύγχρονες συσκευές και ένα κελάρι με εκατοντάδες μπουκάλια οίνου.

    Ξεχωρίζουν το σπα και το ιδιωτικό στούντιο χορού, ενώ στον εξωτερικό χώρο υπάρχει γκαράζ με θέσεις για 4 οχήματα, κήποι, μεγάλα δέντρα ελιάς, πισίνα και ένα γήπεδο τένις.

    Συνάδει απόλυτα με την οικολογική συνείδηση του Χάρι και της Μέγκαν, καθώς πρόκειται για ένα «έξυπνο» σπίτι πλήρως εξοπλισμένο με πλήρως ρυθμιζόμενα αυτοματοποιημένα smart χαρακτηριστικά.

    Γνωστοί κάτοικοι της Serra Retreat είναι ο ηθοποιός Patrick Dempsey, ο σκηνοθέτης James Cameron, ο ηθοποιός Scott Caan, ο κιθαρίστας των Linkin Park Brad Delson, ο δισεκατομμυριούχος δημιουργός της Opera Larry Ellison και η κληρονόμος του δισεκατομμυριούχου Vitasoy από το Χονγκ Κονγκ, Karen Lo.



    ΣΧΟΛΙΑ