• LIFE&STYLE

    Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Κάιλι Τζένερ – Τι συνέβη;

    • NewsRoom

    Η Κάιλι Τζένερ με τον Τράβις Σκοτ


    Απούσα από την τελετή απονομής των βραβείων Emmy, την Κυριακή, αλλά και από το fashion show της Balmain, στο Παρίσι θα είναι η Κάιλι Τζένερ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

    Πηγές της αμερικανικής ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η δισεκατομμυριούχος εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης, που περιλαμβάνουν ναυτία και ζαλάδα.

    Η Κάιλι Τζένερ είχε προγραμματίσει το ταξίδι της στην γαλλική πρωτεύουσα, καθώς θα σηματοδοτούσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο Γάλλο σχεδιαστή και Creative Director της Balmain, Olivier Rousteing.

    Πρόκειται για μία κολεξιόν με προϊόντα ομορφιάς, που θα είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές για περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας του γαλλικού οίκου στο Παρίσι.

    Εκεί ήδη βρίσκεται η Κρις Τζένερ, γνωστή ως momager της οικογένειας Καρντάσιαν/Τζένερ, προκειμένου να επιβλέπει το event.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη προγραμματίσει την επιστροφή της στο Λ.Α. για το Σάββατο ώστε να βρεθεί στο πλευρό της νεαρότερης κόρης της.

    Προηγουμένως, και συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή, η Κάιλι Τζένερ θα παρουσίαζε ένα βραβείο μαζί με τις αδελφές της, Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ, ωστόσο λόγω της ασθένειάς της, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την εμφάνιση.

    Στο πλευρό της Κάιλι βρίσκεται ο πατέρας της, Κέιτλιν Τζένερ.

    Το μήνυμα της Κάιλι
    Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ



    ΣΧΟΛΙΑ