• Gossip

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ υποψήφιοι νονοί του Άρτσι

    Πρίγκιπας Φίλιππος, πρίγκιπας Χάρι, βασίλισσα Ελισάβετ, Ντόρια Ράγκλαντ και Μέγκαν Μαρκλ με το νεογέννητο Άρτσι


    Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν και Όπρα Γουίνφρεϊ, ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων νονών του γιου του Χάρι και της Μέγκαν

    Αυτό το Σάββατο, 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, σε ιδιωτική τελετή στοf εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ. Εκεί όπου το βασιλικό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον Μάιο του 2018, με όλον τον πλανήτη να παρακολουθεί τη λαμπερή τελετή.

    Μόλις 25 λέγεται ότι θα είναι ο αριθμός των καλεσμένων, καθώς το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει τη σημαντική ημέρα μόνο για στενούς συγγενείς και φίλους.

    Βέβαια, από τους παρευρισκομένους δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο αδελφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπες Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, αλλά και ο παππούς του μωρού, πρίγκιπας Κάρολος με την πριγκίπισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

    Ηχηρή απουσία, δε, είναι εκείνη της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία λόγω βασιλικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών». Ούτε στην βάφτιση του δισέγγονού της, Λούις, που έγινε ακριβώς την ίδια εποχή πέρυσι, δεν παρευρέθηκε.

    Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, δεν θα υπάρχουν δημοσιογράφοι, αλλά ούτε φωτογράφοι κατά τη διάρκεια του ιερού μυστηρίου για να απαθανατίσουν το μεγάλο γεγονός, ωστόσο θα δοθούν στη δημοσιότητα μόνο επίσημες φωτογραφίες, τις οποίες θα τραβήξει ο Κρις Άλερτον, ο φωτογράφος που ήταν και στο γάμο του ζευγαριού.

    Η Μέγκαν και ο Χάρι με τον νεογέννητο Άρτσι

    Δεν είναι λίγα τα ονόματα που φημολογούνται πως θα αναλάβουν τον ρόλο του πνευματικού γονέα για τον πρωτότοκο γιο του Χάρι και της Μέγκαν.

    Τα δύο ονόματα που ξεχωρίζουν είναι εκείνα του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ, οι οποίοι διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ.

    Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ

    Επόμενη υποψήφια νονά είναι η ισχυρή κυρία των Μίντια, Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία είναι επίσης στενή φίλη του ζευγαριού.

    οπρα
    Όπρα

    Εκτός από τους διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, υποψήφιοι νονοί είναι ακόμη η 39χρονη Καναδή fashion stylist, Τζέσικα Μαλρόνεϊ, αλλά και η σχεδιάστρια μόδας, Misha Nonoo, η οποία κανόνισε το «προξενιό» μεταξύ της Μέγκαν και του Χάρι.

    Μέγκαν Μαρκλ και Τζέσικα Μαλρόνεϊ

    Από την μεριά του Χάρι, ο καλός του φίλος και συμμαθητής, Τσάρλι βον Στραουμπένζι είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται, ενώ ο επι πολλά χρόνια έμπιστος φίλος του, Μαρκ Ντάιερ θα μπορούσε να βαφτίσει τον Άρτσι.

    Ο Ντάιερ είχε δουλέψει στο παρελθόν για τον Κάρολο, ενώ υπήρξε στήριγμα του Χάρι, μετά τον αιφνίδιο και τραγικό χαμό της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

    χαρι μαρκ νταιερ
    Μαρκ Ντάιερ και πρίγκιπας Χάρι



    ΣΧΟΛΙΑ