• LIFE&STYLE

    Τα επίσημα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας από την βάφτιση του πρίγκιπα Λούις

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας-λουις-ουιλιαμ


    Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα επίσημα πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας από την βάφτιση του νεότερου μέλους, πρίγκιπα Λούις, που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Ουίνδσορ.

    Η φωτογράφιση έγινε στην βασιλική κατοικία του Καρόλου, Clarence House με πρωταγωνιστή φυσικά τον μικρό Λούις και γύρω του τα μέλη των δύο οικογενειών. Απούσα ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δεν παρέστη ούτε στο μυστήριο.

    Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζονται οι παππούδες του μικρού, πρίγκιπας Κάρολος, Καμίλα, Μάικλ Μίντλετον και Κάρολ Μίντλετον, αλλά και οι θείοι του, Τζέιμς Μίντλετον, Πίπα Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι και για πρώτη φορά σε τέτοια περίσταση η Μέγκαν Μαρκλ.

    Μάλιστα, σε βασιλικό πορτραίτο για πρώτη φορά παίρνει μέρος και ο σύζυγος της Πίπα Μίντλετον, Τζέιμς Μάθιου.

    Μπροστά κάθονται οι Κέιμπριτζ με τον μικρό Λούις να κοιμάται στην αγκαλιά της μητέρας του, ενώ δίπλα τους είναι η πριγκίπισσα Σάρλοτ απο την μία μεριά και από την άλλη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Τζορτζ.

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας-λουις-ουιλιαμ

    Στη δεύτερη φωτογραφία ποζάρουν οι Κέιμπριτζ με τους Ουίνδσορ με μεγάλη απούσα φυσικά την Βασίλισσα Ελισάβετ, της οποίας η μεγάλη ηλικία δεν της επέτρεψε να παραστεί στην βάφτιση του δισεγγονού της. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει στραμμένο το βλέμμα της προς τον μικρότερό της αδελφό και του κρατάει το χέρι.

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας-λουις-ουιλιαμ-καμιλα-παιδια-μαρκλ-χαρι

    Στην τρίτη φωτογραφία ποζάρουν οι Κέιμπριτζ μόνοι τους με τον Ουίλιαμ να δείχνει υπερηφάνεια για την οικογένειά του και την Κέιτ να κοιτάζει με αγάπη και ενθουσιασμό τον Λούις.

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας-λουις-ουιλιαμ-τζορτζ-σαρλοτ

    Στην τέταρτη φωτογραφία ποζάρει η μητέρα με τον μικρό της γιο στην αγκαλιά.

    κειτ-μιντλετον-πριγκιπας-λουις-

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: To reunion των Μαχητών στη Γλυφάδα (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άσλεϊ Γκράχαμ «το ζει» στη Μύκονο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέιτ Μίντλετον-Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τι σημαίνει και πώς προφέρεται το όνομα που επέλεξαν για το μωρό τους



    ΣΧΟΛΙΑ