• LIFE&STYLE

    Πώς ο Χάρι και η Μέγκαν τίμησαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ανακοίνωση της γέννησης του μωρού τους

    • NewsRoom
    Μέγκαν Μαρκλ-πριγκιπας χάρι

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Τον ερχομό του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Δούκισσας Μέγκαν γιορτάζει η Μεγάλη Βρετανία από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι.

    Λίγο αργότερα, ο Χάρι φανερά συγκινημένος και ενθουσιασμένος έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον γιο του, αλλά και τη γυναίκα του, μπροστά στην κάμερα.

    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ φρόντισαν να τιμήσουν την μνήμη της μητέρας του Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς ενημέρωσαν επισήμως τα τρία αδέλφια της: τον κόμη Σπένσερ, τη λαίδη Τζέιν Φέλοους και την λαίδη Σάρα ΜακΚοκοντέιλ.

    Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, η πρώτη που ενημερώθηκε για το χαρμόσυνο γεγονός ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκαν ο πρίγκιπας Κάρολος, η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, καθώς και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ.

    Το νέο μέλος της οικογένειάς τους έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά το γάμο τους, ενώ στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου βρίσκεται στην έβδομη θέση.

    Πρώτος είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, δεύτερος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ενώ μετά ακολουθούν τα παιδιά του, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

    Έκτος στη διαδοχή είναι ο Χάρι και πλέον έβδομος είναι ο νεογέννητος γιος του, του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

    Το μωρό του ζεύγους ήρθε στον κόσμο στις 5.26 το πρωί, ώρα Αγγλίας και ζυγίζει 3,26 κιλά. Η επιθυμία της Μέγκαν να γεννήσει με φυσικό τοκετό στην οικία τους στο Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ έγινε πραγματικότητα. Στο πλευρό της Δούκισσας βρίσκεται συνεχώς η μητέρα της, Ντόρια.

    Μαρκλ-Μεγκαν-Βασιλισσα-Ελισαβετ
    Μέγκαν Μαρκλ και Βασίλισσα Ελισάβετ

    Έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τον ερχομό του έβδομου στη σειρά του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας, ενώ στην είσοδο του Παλατιού έχει τοποθετηθεί το καβαλέτο με την ανακοίνωση γέννησης του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας, όπως προστάζει η παράδοση από το 1837.

    Η ανάρτηση με την ανακοίνωση της γέννησης του Baby Sussex στον επίσημο λογαριασμό του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο likes και αυτή τη στιγμή, πριν κλείσει καν 24ωρο έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,6 εκατομμύρια likes και εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια.

    μεγκαν μαρκλ-πριγκιπας χαρι
    Χάρι και Μέγκαν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιο θα είναι το όνομα του νεογέννητου γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι μετά την γέννα της Μέγκαν (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τίμησαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο γάμο τους



    ΣΧΟΛΙΑ