• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Άνοιξαν κοινό λογαριασμό στο Instagram

    χαρι μεγκαν


    Λίγο πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ αναγκάστηκε να κλείσει όλους τους λογαριασμούς που είχε ενεργούς στα social media, καθώς έτσι όριζε το πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας.

    Προς μεγάλη έκπληξη των θαυμαστών του ζευγαριού, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισαν να ανοίξουν ένα κοινό λογαριασμό στο Instagram, σχεδόν ένα χρόνο μετά το γάμο τους.

    Το username του λογαριασμού δεν είναι τα ονόματά τους, αλλά το sussexroyal, από την ιδιότητά τους ως Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίοι σε λίγες εβδομάδες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

    Η πρώτη ανάρτηση έγινε χθες, Τρίτη, και ήταν ένα slide με εικόνες και μία ανακοίνωση, σε μπλε ρουαγιάλ φόντο -όπως αρμόζει σε βασιλιάδες, άλλωστε- η οποία γράφει:

    «Το επίσημο Instagram της βασιλικής υψηλότητας των Δούκα και Δούκισσας του Σάσεξ».

    Στις 9 συνολικά εικόνες που ανέβασαν απεικονίζονται οι ίδιοι σε διάφορους σταθμούς από τα ταξίδια που πραγματοποίησαν τον τελευταίο χρόνο, ενώ η τελευταία είναι από την πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής τους, εκείνη του γάμου τους.

    Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ο λογαριασμός τους έχει ξεπεράσει τους 2 εκατομμύρια followers, ενώ στο πρώτο μισάωρο είχε συγκεντρώσει 150.000.

    Για την ιστορία, η Μέγκαν Μαρκλ πριν κλείσει το προσωπικό της Instagram το οποίο διατηρούσε όσο συμμετείχε στη σειρά «Suits» είχε 1,9 εκατομμύρια followers, ενώ σε Facebook και Twitter είχε 800.000 likes και 350.000 ακολούθους αντιστοίχως.

    χαρι μεγκαν χαρι μεγκαν χαρι μεγκαν χαρι μεγκαν χαρι μεγκαν χαρι μεγκαν χαρι μεγκαν

    χαρι μεγκαν
    Από την ημέρα του γάμου τους

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε η μεγαλύτερη θαυμάστρια του πρίγκιπα Χάρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγκαν Μαρκλ: Πού και πότε θα γεννήσει η Δούκισσα του Σάσεξ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξόδεψε 30.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει στη Μέγκαν Μαρκλ



    ΣΧΟΛΙΑ