• LIFE&STYLE

    Πρεμιέρα για το Survivor Πανόραμα με την Μπάγια Αντωνοπούλου (video)

    • NewsRoom

    Μπάγια Αντωνοπούλου


    Πρεμιέρα έκανε χθες το απόγευμα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Survivor Πανόραμα με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Μπάγια Αντωνοπούλου η οποία καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα μεγάλο χαμόγελο.

    Μετά την έξοδό της από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, πρόκειται για ένα εντελώς νέο ξεκίνημα για την Μπάγια Αντωνοπούλου, καθώς παρουσιάζει μία εκπομπή  με αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

    «Καλησπέρα σε όλους σας! Σας καλωσορίζουμε στο Survivor Πανόραμα, την εκπομπή που θα ασχολείται με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, το Survivor φυσικά.

    Για μένα είναι ένα καινούριο ξεκίνημα στην οικογένεια του ΣΚΑΪ και, επειδή με ρωτάτε και στα social media, ναι, έχω πολύ άγχος, αλλά έχω και μεγάλη χαρά, πολύ μεγάλη χαρά, γιατί ήμουν τηλεθεάτρια του Survivor και τώρα θα το ζήσω από μέσα, θα το ζήσω, και θα βλέπω και θα μαθαίνω και θα μεταφέρω και σε εσάς φυσικά ό,τι γίνεται στο Survivor», δήλωσε η δημοσιογράφος ανοίγοντας την εκπομπή.

    Στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες της, την πρώην παίκτρια του Survivor Λάουρα Νάργες και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

    Βέβαια, από την πρεμιέρα δεν έλειψαν τα τεχνικά προβλήματα, καθώς στα πρώτα λεπτά ενός βίντεο που προβλήθηκε με τους Τούρκους παίκτες δεν ακουγόταν ο ήχος.

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=330lym1WwX0

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Η μεγάλη νίκη της Ελλάδας και η αποχώρηση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτεινή Τράκα: Αγνώριστη! Δείτε πώς ήταν η νικήτρια του My Style Rocks στην παιδική της ηλικία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ατακάν Ισίκτουταν: Ποιος είναι ο κούκλος Τούρκος παίκτης του Survivor



    ΣΧΟΛΙΑ