• LIFE&STYLE

    Φωτεινή Τράκα: Αγνώριστη! Δείτε πώς ήταν η νικήτρια του My Style Rocks στην παιδική της ηλικία

    • NewsRoom

    Φωτεινή Τράκα, νικήτρια My Style Rocks 2


    Blast from the past…

    Εντυπωσίασε κριτές και τηλεθεατές με τα εκκεντρικά και ιδιαίτερα outfit που παρουσίαζε καθημερινά στο My Style Rocks και αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια των 30.000 ευρώ, μετά από πέντε ολόκληρους μήνες.

    Ο λόγος για την Φωτεινή Τράκα η οποία λατρεύει τη μόδα και όπως απέδειξε, κυλά στο αίμα της. Είναι ελληνοαμερικανίδα και έχει σπουδάσει Fashion Design στην Αγγλία. Είναι σχεδιάστρια μόδας και illustrator. Από μικρή πειραματιζόταν με τα ρούχα της, τα μεταποιούσε και ζωγράφιζε δικά της σχέδια.

    Αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks για να δοκιμάσει κάτι τελείως διαφορετικό για εκείνη και το αντιμετώπισε ως μία πρόκληση για να δείξει σε όλους το προσωπικό της στυλ. Έκανε αυτό το βήμα με την ελπίδα ότι θα της ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες, ενώ το μεγάλο όνειρο της να γίνει το αφεντικό του εαυτού της επαγγελματικά.

    Η 26χρονη Φωτεινή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media όπου μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της, αλλά και καλλιτεχνικές φωτογραφίες επιδεικνύοντας το στυλ της. Στο παρελθόν μοιράστηκε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στην οποία είναι ξανθιά και δύσκολα την αναγνωρίζει κανείς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωτεινή Τράκα: Η αντίδραση της νικήτριας του My Style Rocks με το 5αρι του Κουδουνάρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η μεγάλη νίκη της Ελλάδας και η αποχώρηση (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήμητρα Βαμβακούση: Το τραγικό παρελθόν της παίκτριας του Survivor 3



    ΣΧΟΛΙΑ