• LIFE&STYLE

    Power of Love: Ποιος παίκτης αποχώρησε – Ποιοι πήγαν στον τελικό

    Δημήτρης Βίτσας


    Προς το τέλος βαίνει το ριάλιτι Power of Love και χθες αναδείχθηκαν οι παίκτες που περνούν στον τελικό.

    Οι δύο πρώτοι που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό ήταν οι Στέλλα Μιζεράκη και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, οι οποίοι ήταν οι δύο αγαπημένοι παίκτες του τηλεοπτικού κοινού.

    Εν συνεχεία οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι ψήφισαν ανοικτά έναν άνδρα και μία γυναίκα, προκειμένου να πάνε επίσης στον τελικό. Οι δύο που ψηφίστηκαν και πέρασαν ήταν οι Πάνος Ζάρλας και Τζούλια Καραγιάννη.

    Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στη συνέχεια πως οι δύο επόμενοι και τελευταίοι παίκτες που θα πάνε στον τελικό θα αναδειχθούν μέσα από μυστική ψηφοφορία.

    Οι παίκτες επέλεξαν για τον τελικό τον Μιχάλη Κάββαλο και την Κυριακή Τσανικίδη.

    Έτσι, πέρασαν στον τελικό: Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, Πάνος Ζάρλας, Μιχάλης Κάββαλος, Στέλλα Μιζεράκη, Τζούλια Καραγιάννη και Κυριακή Τσανικίδη.

    Η αποχώρηση

    Η Μαρία Μπακοδήμου επεφύλασσε ακόμα δύο εκπλήξεις για τους απίκτες. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε σε όσους δεν πέρασαν στον τελικό πως μαζί με το κοινό θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι νικητές, 50-50, δηλαδή. Επίσης, οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό ψήφισαν για να αποχωρήσει ένας από τους υπόλοιπους εφτά. Η παίκτρια που επιλέχθηκε ήταν η Εύα Καλτσή, η οποία και αποχώρησε από το Power of Love.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καιρός σήμερα (23-06-2018) – Προσοχή έρχονται ισχυρές βροχές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Αρκάς σχολιάζει με καυστικό τρόπο την συμφωνία στο Eurogroup για το τέλος του μνημομονίου



    ΣΧΟΛΙΑ