• LIFE&STYLE

    Power of Love: Παντρεύεται το καλοκαίρι στη Μύκονο η Γκαμπριέλα (pic)

    γκαμπριέλα

    Η Γκαμπριέλα στο Power of Love


    Σα βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, που αποχώρησε από το Power of Love την Παρασκευή, έχει βρει τον έρωτα και μάλιστα σκοπεύει να παντρευτεί το καλοκαίρι στη Μύκονο.

    Την αποκάλυψη έκανε στην Espresso ο αστρολόγος και σύντροφός της, Άρης Παπαδόγιαννης. «Η Γκαμπριέλα δεν είναι single. Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο και το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στη Μύκονο. Μπήκε τυχαία στο “Power of love” κι εγώ συμφώνησα. Το είδα σαν μια δοκιμασία στη σχέση μας» είπε χαρακτηριστικά.

    Όπως αναφέρει, ο ίδιος και η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα συνόδευσαν τον κοινό φίλο τους Τάσο Ποτσέπη (γνωστό και ως «Αγάπη μόνο!») στο κάστινγκ της εκπομπής κι εκεί άνθρωπος της παραγωγής έκανε πρόταση στην Γκαμπριέλα να περάσει κι αυτή από δοκιμαστικό. Τελικά επέλεξαν εκείνη, και όχι τον Ποτσέπη.

    «Υπήρχαν στιγμές που ζήλεψα. Είναι φυσικό όταν την κοπέλα με την οποία έχεις σχέση την πολιορκούν. Όμως, της έχω εμπιστοσύνη κι αυτό φάνηκε, αφού δεν φλέρταρε και ήταν μαζεμένη» μας λέει και αποκαλύπτει ότι ύστερα και από τη συμμετοχή της Γκαμπριέλα στο «Power of love» η σχέση τους δοκιμάστηκε και θα έχει ευτυχή κατάληξη! Σκοπεύουμε να παντρευτούμε τον Αύγουστο στη Μύκονο, όπου θα ανοίξω γραφείο στη Χώρα. Έτσι θα συνδυάσουμε δουλειά και διακοπές, αλλά και τον γάμο μας. Άλλωστε, το ενδιαφέρον της για την αστρολογία ξεκίνησε από μένα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παρουσιάστρια κατά του Σωκράτη: «Διώξτε τον κλοτσηδόν από το Power of Love!»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Γκαμπριέλα του Power of Love αρνείται ότι είναι πορνοστάρ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Καλυμμένο μουσουλμανικού ερωτισμού soft porno



    ΣΧΟΛΙΑ