• LIFE&STYLE

    Power of Love: Καλυμμένο μουσουλμανικού ερωτισμού soft porno


    Σπίτι αλά Big Brother, λιωμένης κατασκευής, κλειστοφοβικό, σαν ενυδρείο τζαμένιο για να εκθέτει τις πλεύσεις των «τσαμπουκαλόψαρων», διάτρητο, με μουσική ασανσέρ, νέους ανθρώπους ντυμένους με προφανώς ρούχα δανεικά, διαλεγμένα από στιλίστες που κοιτάνε νούμερα και όχι προσωπικότητες και φορτώνονται αγχωμένα σακούλες! Τάχα μου νεανικότητα και κέφι! Εναγκαλισμοί σε καναπέδες που θα επιστρέφουν και πρέπει η παραγωγή να μην αφήσει να γεμίσουν λεκέδες, όπου τα ψυλλιασμένα παιδιά ψιθυρίζουν «είμαστε πρώτο θέμα τώρα, θες να γίνουμε κι άλλο;».

    Και όλο κάτι θα συμβεί, κάποιοι θα ερωτευθούν, μπορεί και να φιληθούν, να χαϊδευτούν μπροστά στις κάμερες, τάχα μου αναζητώντας την αγάπη σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα.

    Θα βρουν την αγάπη με δέλεαρ τα 2.500 ευρώ του δημοφιλούς της εβδομάδας! Ή θα γίνουν θέμα προς λοιδορία του Twitter και ενός κακόβουλου κοινού που απαιτεί κάποιον για να γιουχάρει, να μισεί, να κοροϊδεύει για να αισθανθεί πως ακόμα ένα χωριό είμαστε και διασκεδάζουμε διασύροντας τον αδύναμο.

    Η αισθητική των μπουζουκιών

    Και εξτένσιον βλεφαρίδες, χρωματιστοί φακοί επαφής, με αυτή τη συνοικιακή διάθεση άρνησης των μεσογειακών χαρακτηριστικών προς αποθέωση του σκανδιναβικού ξανθού του μόλις 2% σε όλο τον πλανήτη, τακούνια – μαρτυρία για το κότσι, παιδαριώδεις αντιλήψεις περί ισότητας των δύο φύλων, σκληρός φωτισμός, κοινότυπες φιλοσοφίες περί αγάπης, να θυμίζουν εκείνα τα παλιά και λατρεμένα ημερολόγια με τα στιχάκια!

    Power of Love, από τον μέγα Τούρκο παραγωγό που έχει εγκατασταθεί στον ΣΚΑΪ και εκπαιδεύει συναισθηματικά μέσω της τηλεόρασης, όπως αυτή παντοδύναμα, μπορεί και κάνει, με προγράμματα μουσουλμανικού τύπου, που και το φιλί απαγορεύεται, αλλά η γυμνή διαφήμιση του, η πρόκληση του, η υπονοήση του υποτροπιάζει διαστροφικά.

    Οι τύποι – χαρακτήρες για να βγουν οι ρόλοι

    Κάθε απόγευμα για δυο ώρες, ο ΣΚΑΪ, διακόπτει για λίγο τις βαρυσήμαντες αναλύσεις της Ντορέτας Παπαδημητρίου για το κάθε βλεφάρισμα των παικτών του Survivor, τους αδέκαστους, αλάθητους και έγκριτους Παπαδημητρίου, Πορτοσάλτε, Τσίμα και το στένεμά απ το 12ποντο βηματισμό να φανεί και το ταγιέρ της Σία Κοσιώνη, αφήνει για λίγο τον Άγιο Δομίνικο και τα τσαλαβουτήματα στις λασπουριές διάσημων και μαχητών και ψάχνει την αγάπη!

    Την αγάπη που ψηφίζεται και αναδεικνύεται νικήτρια, αναμεσά σε τύπους διαλεγμένους όχι από άδολο, κλασσικό γραφείο συνοικεσίων αλλά από concept με βάση τύπους «η ψαγμένη», το «λαϊκό παιδί», η «ρομαντική», ο «μάγκας».

    Με μια αισθητική κυρίαρχη της και κυριευμένη σαν έτοιμη για εξορκισμό από dress code και φρασεολογίες της πόρτας στα μπουζούκια, της ωραίας για τα μπαρ, της «φετοποιήσης» στα γυμναστήρια!

    Απ’ τα χειρότερα τηλεοπτικά προγράμματα της ιδιωτικής τηλεόρασης

    Το κοινό που λάγνα επιθυμεί κάθε απογευματάκι να δει λίγη τσοντούλα, η οποία άπλετα προσφέρεται στις οθόνες των κινητών και των λάπτοπ μας, δεν έχει περιτύλιγμα, αλλά στερείται της μουσουλμανικού τύπου απαγόρευσης του.

    Έτσι το πρόγραμμα είναι μια χαρά για απογευματινές ανησυχίες, που ίσως οδηγήσουν και στη καθιερωμένη χλεύη κάποιου προσώπου στις δημοσιές των social media, όπου οι παλιές κουτσομπόλες της γειτονίας δε παίρνουν πια σκαμνί να σταθούν στην είσοδο του σπιτιού τους, αλλά πιάνουν τα android τους!

    Είναι ίσως αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα ό,τι πιο χειρότερο έχουμε δει στα ριάλιτι εγκλεισμού που θύμιζαν ψυχολογικό πείραμα σαν αυτό των κρατουμένων του πανεπιστημίου του Στάνφορντ το 1971 και το ανεκδιήγητο «Η στιγμή της αλήθειας» με ερωτήσεις τύπου «το έχεις κάνει στις τουαλέτες του σχολείου σου;» με ένα μηχάνημα να μετράει αν λες αλήθεια ή ψέματα! Και ναι! Έχει τηλεθέαση! Και ναι γίνεται hashtag κάθε προβολή του! Και ναι το κοινό διψάει για λεπτομέρειες απ τη ζωή των ηρώων του και έχει «κλικ» κάθε αναφορά! Και; Σάμπως το Κολοσσαίο δε γέμιζε στην αρχαία Ρώμη ή ο Ιππόδρομος στο Βυζάντιο για θεάματα με δωρεάν άρτο;

    Τώρα αφαιρούμε το ψωμάκι και έχουμε της φτήνιας θέαμα φτιαγμένο με τα ίδια υλικά αίμα, σάρκα, επευφημίες, χλευασμός, στοιχήματα! Και αμέσως μετά ακολουθεί δελτίο ειδήσεων με βαρυσήμαντες σημειολογικές αναλύσεις για τη οικονομική και ανθρωπιστική κατακρήμνιση της χώρας με περισπούδαστους προβληματισμούς για το αν το «νόμιμο» είναι και «ηθικό» τους όποιους ακούμε τις τελευταίες μέρες! Για να μη το κουράζουμε, όχι δεν είναι και κάντε κάποιοι σεξ εκεί στο Power of love να τελειώνουμε…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο σκηνικό στο Power of Love – Αποχώρησε ο Νίκος (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο χρονών είναι τελικά η Αθηνά (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Στέλλα του Power of Love σε τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 (video)



    ΣΧΟΛΙΑ