Έντονα εκνευρισμένη κατά του Σωκράτη ελ Γκαμαλί που συμμετέχει στο Power of Love δήλωσε γνωστή παρουσιάστρια. Ο λόγος για την Ναταλία Γερμανού, η οποία είναι έξαλλη με τη συμπεριφορά του παίκτη μέσα στο παιχνίδι.
«Ο Σωκράτης από το Power of Love έφαγε κόκκινη κάρτα επειδή μίλησε όπως μίλησε στον τεχνικό. Ελπίζω να τον διώξετε κλοτσηδόν! Τι εννοείς δεν τον έδιωξαν; Όχι, όχι, όχι παιδιά! Συνάδελφοι πετάξτε τον έξω! Μαρία Μπακοδήμου αν βλέπεις, όξω! Όξω από την παράγκα, διότι άτομο το οποίο ακόμα έχει κερδίσει 2,5% δημοσιότητα και έχει την αγένεια και το θράσος να μιλάει έτσι σε ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν για να βγαίνει η μούρη του στο γυαλί και να κερδίζει followers στο Instagram, όξω από την παράγκα! Έξω! Έξω! Έξω! Τραγικό!».
Τα παραπάνω δήλωσε στην εκπομπή της Επιτέλους Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επτά δωρεάν εκδηλώσεις για αυτή τη βδομάδα με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νόστιμα μπουτάκια κοτόπουλου στο φούρνο με μέλι, μουστάρδα και μπαλσάμικο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: DWTS: Η αποχώρηση, τα «καρφιά» και τα παράπονα της Βαλαβάνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπάς Αραγτσί: Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών επιστρέφει στο Πακιστάν έπειτα από ταξίδι στο Ομάν
- Τραμπ: Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο δείπνο δεν θα είχε συμβεί αν υπήρχε η αίθουσα χορού στον Λευκό Οίκο
- Δένδιας: Η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων ανήκει στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας
- Γιώργος Λυγγερίδης: Θύμα βανδαλισμού η προτομή του αρχιφύλακα στη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.