• LIFE&STYLE

    Πώς θα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στις ντουλάπες σας

    • NewsRoom
    ντουλάπες


    Οι ντουλάπες και τα συρτάρια σας χρειάζονται ένα καλό ξεκαθάρισμα, αφού έχουν τόσα πράγματα που πλέον δεν χωρούν. Πρέπει κάτι να κάνετε για να… “αναπνεύσουν” κι εσείς να τα βρίσκετε όλα πιο εύκολα. Έστω κι αν στο παρελθόν έχετε επιχειρήσει να κάνετε αυτό το ξεκαθάρισμα που απέβη όμως άκαρπο

    (αφού η μία μπλούζα ήταν παλιά η αγαπημένη σας και το κολιέ με τις πολύχρωμες πέτρες δεν θέλατε να το κρύψετε γιατί μπορεί κάπου, κάποτε να το φορούσατε) αυτή τη φορά θα το κάνετε σωστά. Ανοίξτε λοιπόν ένα συρτάρι ή ντουλάπι, βγάλτε από μέσα ό,τι έχετε, ακουμπήστε τα στο κρεβάτι και κάντε τις παρακάτω ερωτήσεις για τα πράγματα που θα πιάσετε στα χέρια σας και ξέρετε πως δεν πολυχρησιμοποιείτε ή δεν φοράτε. Με ειλικρίνεια ν΄απαντήσετε, για να κάνετε τέλειο ξεκαθάρισμα!

    ντουλάπες

    1. Αυτό είναι κάτι που το χρησιμοποιώ συχνά; Το κρατάτε.

    2. Αν όχι, είναι κάτι που το αγαπώ; Πάλι το κρατάτε αλλά το τοποθετείτε αλλού (ίσως στο πατάρι ή σ΄ένα ψηλό ντουλάπι)

    3. Μήπως το κρατάω επειδή απλώς δεν θέλω να το πετάξω; Εδώ, μάλλον δεν το κρατάτε…

    4. Μήπως το φυλάω επειδή θα έπρεπε να το αγαπάω; Το κρατάτε τοποθετώντας το σ΄ένα κουτί που απ΄έξω θα γράψετε “αγαπημένα” και το πάτε στην αποθήκη. Για να γίνουμε πιο σαφείς, φυσικά και πρέπει ν΄αγαπάτε τα πρώτα παπουτσάκια του παιδιού σας, αλλά δεν χρειάζεται να τα έχετε σε πρώτη ζήτηση στη ντουλάπα!

    ντουλάπες

    5. Μήπως το έχω ακόμη μήπως κάποτε το χρησιμοποιήσω; Δεν θα το χρησιμοποιήσετε ποτέ, χαρίστε το.

    6. Μήπως έχω πολλά ίδια πράγματα που μοιάζουν με αυτό; Αν έχετε περισσότερα από 3 μαύρα ζιβάγκο, καταλαβαίνετε πως δεν γίνεται να χρειάζεστε και τέταρτο. Χαρίστε το!

    7. Μπορεί κάποιο άλλο αντικείμενο που ήδη χρησιμοποιώ να κάνει την ίδια δουλειά με αυτό που φυλάω; Αν έχετε κάτι παρεμφερές το οποίο σας βολεύει περισσότερο, χαρίστε το αυτό.

    ντουλάπες

    Δείτε τη συνέχεια και τρία ακόμη tips στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς θα γεμίσετε το σπίτι σας με θετική ενέργεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι νέες τάσεις στη διακόσμηση: Φως, άνεση και διακριτική πολυτέλεια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα μετατρέψετε το μπάνιο σας σ΄ένα μικρό spa χαλάρωσης



    ΣΧΟΛΙΑ