• LIFE&STYLE

    Πώς να φορέσετε τα δερμάτινα ρούχα και το καλοκαίρι

    • NewsRoom


    Οι περισσότερες από εσάς τρομάζετε στην ιδέα ενός δερμάτινου ρούχου μέσα στο καλοκαίρι και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα ύφασμα που είτε στην αληθινή, είτε στη faux εκδοχή του είναι ιδιαίτερα ζεστό και δεν ενδείκνυται για τις θερμές μέρες του χρόνου. Το καλοκαίρι όλες θέλετε να νιώθετε άνετα μέσα σε ανάλαφρα και αέρινα ρούχα που δεν κολλάνε επάνω σας και δε σας κάνουν να ιδρώνετε. Από την άλλη μεριά, η γοητεία του δέρματος είναι αξεπέραστη και αρκετές είστε φανατικές οπαδοί του, τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις, όσο και για σέξι μυστηριώδη βραδινά σύνολα. Αν λοιπόν σας είναι δυσβάσταχτο να το αποχωριστείτε, τα καλά νέα ότι υπάρχουν τρόποι για να το ενσωματώσετε στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα και αυτό ακριβώς θα αναλύσουμε παρακάτω.

    Don’ts

    1. Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι δεν φοριούνται όλα τα δερμάτινα ρούχα το καλοκαίρι. Για παράδειγμα, τα jackets πρέπει να τα μαζέψετε μαζί με τα υπόλοιπα χειμερινά σας ρούχα, διότι είναι αρκετά βαριά για μία καλοκαιρινή νύχτα. Προτιμήστε ένα σακάκι, ένα κιμονό ή ένα τζιν μπουφανάκι, εάν κρυώνετε.
    2. Ξεχάστε τα skinny και εφαρμοστά κομμάτια, όπως τα παντελόνια που στην κυριολεξία θα λιώσουν επάνω σας από τη ζέστη και θα κάνουν την ημέρα σας ανυπόφορη. Εάν θέλετε οπωσδήποτε κάτι μακρύ, τότε επιλέξτε ένα παντελόνι σε φαρδιά boyfriend γραμμή ή μια ζιπ κιλότ.

    How To:

    Και αφού μάθατε τα δύο σημαντικότερα λάθη που πρέπει να αποφύγετε, μπορείτε να περάσετε στο πώς θα εξακολουθείτε να φοράτε το αγαπημένο σας ύφασμα και το καλοκαίρι.

    • Τα μπλουζάκια είναι μία καλή επιλογή, όμως επιλέξτε σοφά τη γραμμή, τα μανίκια και το χρώμα, ανάλογα με την περίσταση που το θέλετε. Το πρωί καλύτερο θα ήταν να φορέσετε κάτι ανοιχτόχρωμο και χωρίς μανίκια, εκτός εάν δεν έχει τρομερή ζέστη ενώ το βράδυ μπορείτε άφοβα να φορέσετε κάποιο μαύρο τοπ.

    • Φυσικά και δεν υπάρχει καλοκαίρι χωρίς μίνι φούστες και σορτσάκια. Βγάλτε τα πόδια σας έξω και εντυπωσιάστε μέσα από δερμάτινα κομμάτια. Τα φουστάκια μπορούν να συνδυαστούν τόσο με t-shirts και πουκάμισα για πιο casual εμφανίσεις, όσο και με κορμάκια και εντυπωσιακά μπλουζάκια για βραδινές εξορμήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα σορτσάκια που μπορεί να έχουν και ένα πιο sporty chic ύφος.

    • Σίγουρα το μαύρο είναι το κλασικό χρώμα που γνωρίζουμε γι’ αυτό το ύφασμα, σε περίπτωση όμως που σας φαίνεται λίγο μουντό για το καλοκαίρι, τότε τολμήστε πιο φωτεινές αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το ροζ και το κόκκινο.

    • Για μία έξτρα rock νότα στο σύνολό σας, χωρίς να βαρύνει και να δείχνει χειμερινό, μπορείτε να προσθέσετε ένα δερμάτινο γιλέκο. Συνδυάζεται είτε με maxi φορέματα είτε με σορτσάκια και γενικότερα σχεδόν με τα πάντα, ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ.

    • Ο κανόνας για τα εφαρμοστά κομμάτια “σπάει” μόνο στην περίπτωση των μίνι φορεμάτων για επίσημες εκδηλώσεις και βραδινές εμφανίσεις. Λόγω του κοντού ποδόγυρου αλλά και επειδή θα έχετε τα χέρια σας ακάλυπτα, δε θα νιώθετε το σώμα σας να καταπιέζεται.

    • Για κάποιες περιπτώσεις στις οποίες το mini και οτιδήποτε κοντό και προκλητικό απαγορεύεται,  όπως το γραφείο ή οι επαγγελματικές συγκεντρώσεις, προτιμήστε κάποια φούστα σε midi μήκος είτε σε pencil γραμμή, είτε σε Α με πιέτες, ανάλογα με τη ζέστη της ημέρας και την ώρα της εκδήλωσης.

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Πώς να στηρίξετε το στήθος σας όταν φοράτε αποκαλυπτικά ρούχα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι αποκαλύπτει για εσάς το χρώμα των ρούχων σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H&M: 10+1 πανέμορφα ζευγάρια παπούτσια για την άνοιξη και το καλοκαίρι!



    ΣΧΟΛΙΑ