• LIFE&STYLE

    Πώς να στηρίξετε το στήθος σας όταν φοράτε αποκαλυπτικά ρούχα

    • NewsRoom


    Αν είστε από αυτές που λατρεύουν τα φορέματα με τα περίεργα ανοίγματα στην πλάτη ή τα μπλουζάκια με τις πολύπλοκες τιράντες, σίγουρα αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο να βρείτε το κατάλληλο σουτιέν, ειδικά αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω χωρίς αυτό. Είναι ιδιαίτερα άκομψο να φαίνονται οι χοντρές τιράντες ή το πάνω μέρος του σουτιέν ή το κούμπωμα στην πλάτη, καθώς χαλάνε όλη την αισθητική του outfit σας -είτε πρόκειται για πρωινό είτε για βραδινό. Όμως εκεί που τα κλασικά σουτιέν αποτυγχάνουν, αυτά ιδιόμορφα και ξεχωριστά κομμάτια, που είναι σχεδόν αόρατα, έρχονται για να σας σώσουν ακόμα και στα πιο «δύσκολα» ρούχα.

    bras-4.jpg

    Strapless φόρεμα

    Τα σουτιέν χωρίς τιράντες ακούγονται ιδανικά, αλλά στην πραγματικότητα γλιστράνε συνεχώς προς τα κάτω, ειδικά αν φοράτε νούμερο από C και πάνω. Τα strapless κορμάκια από την άλλη συγκρατούν και στηρίζουν το στήθος πιο σωστά και είναι αναμφίβολα η μόνη αξιόπιστη λύση για γυναίκες που φοράνε μεγάλα μεγέθη.

    bras-7.jpgAsos

    Αμάνικο φόρεμα

    Ένα μικρό θαυματουργό κλιπ το οποίο των bra converters θα σας βοηθήσει να κρύψετε τις τιράντες, δίνοντάς σας ταυτόχρονα μία μικρή ώθηση προς τα επάνω. Ουσιαστικά ενώνει τις τιράντες, ώστε να μη φαίνονται, είτε από ένα αμάνικο φόρεμα, είτε από μπλουζάκια με καβαδούρα, καθώς με αυτό το μαγικό αξεσουάρ οι τιράντες του σουτιέν κλείνουν προς τα μέσα.

    bras-1.jpgIntimissimi

    Φόρεμα με βαθύ άνοιγμα στην πλάτη

    Ο μετατρέψιμες τιράντες μπαίνουν σε ένα συνηθισμένο σουτιέν και τυλίγονται γύρω από τον κορμό και έτσι κουμπώνουν αρκετά χαμηλά, ώστε να μην φαίνεται ότι φοράτε σουτιέν. Δοκιμάστε τις ακόμα και μπλουζάκια με ανοιχτή πλάτη, θα σας προσφέρουν αυτούς τους έξτρα πόντους που χρειάζεστε για να αναδείξετε την πλάτη σας.

    bras-8.jpgMinerva

    Φόρεμα με V λαιμόκοψη

    Αναζητήστε σουτιέν που έχουν το ίδιο V σχήμα και κλείνουν πολύ χαμηλά στην πλάτη. Σας προσφέρουν το σωστό οπτικό αποτέλεσμα και αποτελούν το ιδανικό εσώρουχο για κομμάτια με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

    bras-2.jpgWonderbra

    Φόρεμα με low-cut κοψίματα στα πλαϊνά και άνοιγμα στην πλάτη

    Δοκιμάστε τα cups από σιλικόνη (stick on bras) που όμως κλείνουν μπροστά και έχουν ρυθμιζόμενες διαφανείς τιράντες. Το κλείσιμο που έχουν αυτά τα σουτιέν μπροστά δίνει ένα ωραίο σχήμα στο στήθος σας και σε συνδυασμό με τις ευπροσάρμοστες τιράντες, σας προσφέρουν την πολυπόθητη ανόρθωση που ζητάτε. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μπορούν να κάνουν ουσιαστική δουλειά μόνο σε μεγέθη A,Β  και C.

    bras-3.jpgH&M

    Εξώπλατο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ

    Για μεγέθη C και κάτω, είναι προτιμότερο να επιλέξετε αυτά τα nipple petals, τα θαυματουργά «πέταλα» που θα σας προσφέρουν μια αίσθηση κάλυψης, χωρίς καθόλου πόνο κατά την αφαίρεσή τους. Είναι πολύ σταθερά, δεν αφήνουν κόκκινα σημάδια και το πιο σημαντικό… είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα.

    bra.jpgClassy Wino

    Φόρεμα με ασύμμετρο ντεκολτέ και διαφορετικά μανίκια

    Αν αποτύχουν όλες οι άλλες μέθοδοι, υπάρχει πάντα και το παλιό κόλπο με το αυτοκόλλητο ή την κολλητική ταινία. Κόψτε ένα μικρό κομματάκι και τοποθετήστε το ακριβώς επάνω στη θηλή χωρίς να ξεχωρίζει ακόμα και από το πιο στενό και διάφανο ύφασμα. Η λύση αυτή είναι προτιμότερη σε φορέματα με ιδιαίτερο πατρόν και κοψίματα και μπορεί να δουλέψει σχεδόν με όλα τα cups. Κάντε ένα μικρό τεστ, προτού βγείτε έξω και μην ξεχάσετε να προστατέψετε τη θηλή σας από την άγρια ταινία, τοποθετώντας ένα μικρό μαντήλι ανάμεσά τους.

    bras-9.jpgNexcare
    Πηγή: www.glow.gr 



    ΣΧΟΛΙΑ