• LIFE&STYLE

    Πώς να αλλάξετε το σχήμα των ματιών σας με το μακιγιάζ

    μάτια σχήμα


    Το μακιγιάζ και ειδικά στα μάτια όταν ξέρουμε πώς να το κάνουμε, μπορεί να βελτιώσει μικρές ατέλειες που έχουμε και να αναδείξει το ωραιότερό μας πρόσωπο. Βρείτε εσείς πώς είναι το σχήμα των ματιών σας κι αλλάξτε το με ένα μολύβι κι ένα πινέλο. Ας δούμε πώς!

    1. Αν τα μάτια σας είναι καθοδικά. Παίξτε με ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες σκιές. Βάλτε σκιά ανοιχτόχρωμη στο κινητό βλέφαρο και σκουρόχρωμη στην εξωτερική γωνία μόνο όμως στο πάνω βλέφαρο. Βάλτε μπόλικη μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες και ειδικά στην εξωτερική γωνία.

    2. Αν έχετε μικρά μάτια. Kάντε μια γραμμή με μαύρο μολύβι κατά μήκος των πάνω και των κάτω βλεφαρίδων κι ενώστε τις γραμμές στην άκρη δημιουργώντας γωνία, περίπου στο ύψος λίγο πριν τελειώνει το φρύδι. Βάλτε άσπρο ή μπεζ μαλακό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.

    3. Αν έχετε μικρό καπάκι. Αυτό το μακιγιάζ ματιών δεν ενδείκνυται σε γυναίκες μεγάλης ηλικίας καθώς θα τονισθεί περισσότερο η χαλάρωση που υπάρχει στο βλέφαρο. Αν όμως είστε κάτω από 50 κάντε το εξής. Βάλτε ένα ελαφρύ bronzer ή σκιά σε τέτοιους τόνους από το κόκαλο του βλεφάρου ως το φρύδι. Αν τα μάτια σας είναι ανοιχτόχρωμα, ένα bronzer με πορτοκαλί απόχρωση θα κάνει τα μάτια σας να αναδείξουν το χρώμα τους!

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τotal white look για να τους θαμπώσετε όλους!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 τρόποι για να φορέσετε μαντήλια στο κεφάλι με πολύ στυλ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 10 λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε στο ντύσιμό μας



    ΣΧΟΛΙΑ