• LIFE&STYLE

    Τotal white look για να τους θαμπώσετε όλους!


    Το λευκό, είναι το χρώμα της δύναμης και ίσως το έχετε παρατηρήσει σε ανθρώπους που συναντάτε με total white look να εκπέμπουν μια φοβερή αυτοπεποίθηση. Το λευκό είναι λαμπερό, κλασικό, πάρα πολύ chic κι αν δεν το τολμήσατε τον χειμώνα, τώρα είναι η στιγμή για μα total white εμφάνιση. Δείτε μερικά από τα ωραιότερα total white look κι ελάτε να δούμε μαζί τι μπορούμε να κάνουμε για να το υιοθετήσουμε τέλεια!

    ΤΙPS

    1. Ένα total white look γίνεται όταν όλα τα ρούχα σας είναι λευκά. Αν είναι ένα φόρεμα, ή ένα κοστούμι τα πράγματα είναι απλά. Αν όμως πρέπει να συνδυάσετε δυο, τρία διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους πρέπει να προσέξετε ώστε το λευκό να είναι ακριβώς στον ίδιο τόνο σε όλα τα ρούχα. Δεν πειράζει αν όλο σας το look είναι σε σπασμένο λευκό ή ζαχαρί. Όμως δεν πρέπει να συνδυάσετε μια κατάλευκη φούστα για παράδειγμα με μια μπλούζα που έχει μια απόχρωση λίγο πιο σκούρα ή απλώς ζαχαρί.

    2. Το total white look αναδεικνύεται με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή με μια τσάντα – φάκελο, που δεν έχουν απαραιτήτως το ίδιο χρώμα.

    3. Ένα κόσμημα στο λαιμό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια θα αναδείξουν το μίνιμαλ ντύσιμό σας.

    4. Επειδή όλη σας η εμφάνιση θα είναι κατάλευκη, δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα μαλλιά και το μακιγιάζ σας. Ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και μια μάσκαρα στα μάτια ή ένα smokey eyes με άχρωμα χείλια είναι ιδανικά. Τι θα λέγατε για ένα Ponytail σε πολύ καλά στυλιζαρισμένα μαλλιά ειδικά αν φοράτε παντελόνι;

    total white look 5total white look4total white look6total white look2

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 5 τρόποι για να φορέσετε μαντήλια στο κεφάλι με πολύ στυλ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες οι τάσεις στα παπούτσια για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2018

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 10 λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε στο ντύσιμό μας



    ΣΧΟΛΙΑ