• Kiko Milano - Fais

    Business

    Όμιλος Φάις και KIKO Milano: H όμορφη πλευρά της επιτυχίας

    • NewsRoom

    Η KIKO Milano, το Νο1 make up brand της Ιταλίας – εκπροσωπούμενη αποκλειστικά από τον Όμιλο Φάις -, συνεχίζει το συναρπαστικό ταξίδι της επέκτασής της σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία. Με αποστολή της να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης σε προσιτές τιμές, η επέκταση του δικτύου αντανακλά τη δέσμευση της μάρκας να επαναπροσδιορίσει το σκηνικό της ομορφιάς.

    Η επέκταση του δικτύου της KIKO Milano ήταν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε εξαιρετικά δυναμική. Μόνο μέσα στο 2023, δημιουργήθηκαν 6 νέα μεμονωμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα -τρία στην Αττική (River West, Ψυχικό και Κηφισιά) και από ένα σε Τρίκαλα, Λάρισα και Ιωάννινα. Παράλληλα, έχει προχωρήσει και σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα Notos, με σημεία και στα 5 καταστήματα, σε Αθήνα, Ομόνοια, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα.

    KIKO MILANO store, Κηφισιά
    KIKO MILANO store, Κηφισιά

    Επιπλέον, επισημοποιήθηκε και μια στρατηγική συνεργασία με την αλυσίδα ομορφιάς Galerie de Beauté. Μια κίνηση, που τοποθετεί σε πρώτη φάση την KIKO Milano σε 4 καταστήματα (Metro Mall, Μενίδι, Χολαργός, Πατησίων), με το ιταλικό brand να φτάνει πλέον τα 20 σημεία παρουσίας στη χώρα μας.

    KIKO MILANO store, Ψυχικό
    KIKO MILANO store, Ψυχικό

    Τέλος, ξεπερνώντας τα εθνικά σύνορα, ο Όμιλος Φάις σύστησε την KIKO Milano και σε δύο γειτονικές αγορές. Στην παρούσα φάση λειτουργούν 4 σημεία πώλησης στην Κύπρο, ενώ η είσοδος και στην αγορά της Βουλγαρίας έγινε εντυπωσιακά, με το άνοιγμα 2 καταστημάτων σε ισάριθμα εμπορικά κέντρα -τα Paradise και Serdika Center.

    KIKO MILANO store, Paradise Center, Σόφια - Βουλγαρία
    KIKO MILANO store, Paradise Center, Σόφια – Βουλγαρία

    Όσο για τη νέα χρονιά που έχει ξεκινήσει; Το 2024 προβλέπεται να είναι ακόμα πιο δυναμικό. Αρχικά, μέσα από τη διεύρυνση του δικτύου. Για την Ελλάδα, έχει ήδη προγραμματιστεί το άνοιγμα 4 νέων καταστημάτων -στην Αττική σε Νέα Σμύρνη,  Νέα Ιωνία και στο Factory Outlet με Pop-Up σημείο και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή. Επιπλέον, θα εγκαινιαστεί ένα νέο κατάστημα στη Μεγαλόνησο -στο Mall of Cyprus. Τέλος, ο Όμιλος προετοιμάζεται για την είσοδο της KIKO Milano σε μια νέα, πολλά υποσχόμενη αγορά: αυτή της Ρουμανίας, με πρώτο σημείο παρουσίας ένα κατάστημα στο Park Lake. Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, η Ρουμανία προσφέρει μια ποικιλόμορφη και απαιτητική καταναλωτική βάση που αναζητά καινοτόμες λύσεις ομορφιάς που αντικατοπτρίζουν την μοναδικότητα και τον τρόπο ζωής της.

    Όμιλος Φάις και KIKO Milano, επαναπροσδιορίζουν το σκηνικό της αγοράς ομορφιάς εντός και εκτός συνόρων και καλούν τους καταναλωτές να αγκαλιάσουν τον εσωτερικό τους make-up artist.

    Τα προϊόντα της KIKO MILANO διατίθενται και online στο  kikocosmetics.gr 

    Instagram: instagram.com/kikomilanogrcy/  

    Facebook: facebook.com/KIKOMilanoGreece