• LIFE&STYLE

    Πώς η Ιρίνα Σάικ επιβεβαιώνει το ειδύλλιο Μπράντλεϊ Κούπερ-Lady Gaga

    • NewsRoom
    γκαγκα-κουπερ

    Ιρίνα Σάικ, Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ στη σκηνή των Όσκαρ


    Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν ζευγάρι τον παντρεμένο Μπράντλεϊ Κούπερ με την πρόσφατα χωρισμένη Lady Gaga. Ειδικά μετά την «καυτή» εμφάνισή τους στη σκηνή των Όσκαρ όπου ερμήνευσαν την ερωτική μπαλάντα «Shallow», όλοι είναι πεπεισμένοι ότι η on screen χημεία τους υπάρχει και στη ζωή.

    Μετά από όλα αυτά, έγινε γνωστό ότι η σύντροφος του Κούπερ, Ιρίνα Σάικ με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη, έκανε unfollow την Gaga στο Twitter και το Instagram.

    «Η Ιρίνα δεν θα αφήσει αυτή τη ”θύελλα” να τους λυγίσει», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η tabloid εφημερίδα The Sun.

    «Δεν είναι πολύ μακρυά από την αλήθεια οι φήμες ότι η Ιρίνα έχει ”αρρωστήσει” από αυτό που συμβαίνει. Δεν αντιπαθεί, ούτε σιχαίνεται την Lady Gaga, αλλά δεν αντέχει όλα αυτά που ακούγονται, και τη στενή επαφή που έχει αποκτήσει ο άνδρας της με την τραγουδίστρια. Το μόνο που θέλει είναι να απασχολεί συνεχώς τον Μπράντλεϊ και να του αποσπά τον χρόνο του», γράφει η εφημερίδα.

    Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που το πανέμορφο μοντέλο έρχεται αντιμέτωπο με την απιστία και τις κακές φήμες, καθώς είχε στο πλευρό της την προηγούμενη σχέση της, τον «άτακτο» Κριστιάνο Ρονάλντο.

    γκαγκα

    Η Sun ισχυρίζεται ότι το 33χρονο μοντέλο σταμάτησε να ακολουθεί την τραγουδίστρια στα social media στις 30 Ιανουαρίου γιατί «βαρέθηκε όλη την κατάσταση με τις φήμες περί δεσμού του Κούπερ με τη Gaga».

    οσκαρ
    Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ στην 91η απονομή των βραβείων Όσκαρ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλόε Καρντάσιαν: Αφιερώνει Παντελίδη στην κολλητή της Κάιλι Τζένερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι καλύτερες στιγμές από τα Όσκαρ 2019

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζεφ Μπέζος: Με νέα μελαχρινή καλλονή στο after party των Όσκαρ



    ΣΧΟΛΙΑ