• LIFE&STYLE

    Ερωτευμένοι η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ; – Τι απαντά η ίδια (video)

    • NewsRoom
    γκαγκα-κιμελ

    Η Lady Gaga με το χρυσό αγαλματίδιο στο late night show «Jimmy Kimmel Live» το βράδυ της Τετάρτης


    Φούντωσαν οι φήμες που θέλουν την Lady Gaga και τον Μπράντλεϊ Κούπερ να έχουν μεταφέρει το on screen ειδύλλιό τους στη ζωή, μετά την ηλεκτρική εμφάνισή τους στη σκηνή των Όσκαρ όπου ερμήνευσαν την ερωτική μπαλάντα «Shallow».

    Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «A Star Is Born» φιλοξενήθηκε στο late night show του Jimmy Kimmel και αναφέρθηκε σε όλα όσα κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για εκείνη και τον συμπρωταγωνιστή της.

    «Είχες μία τόσο έντονη σύνδεση με τον Μπράντλεϊ που στιγμιαία -και πιστεύω πως πρόκειται για κοπλιμέντο- όλοι άρχισαν να λένε: ‘πρέπει να είναι ερωτευμένοι!’», είπε ο παρουσιαστής.

    Η Οσκαρική στιχουργός και τραγουδίστρια, που έφερε μαζί της στη συνέντευξη το χρυσό αγαλματίδιο, αφού κοίταξε προς τα πάνω αγανακτισμένη, δήλωσε:

    «Πρώτα απ’ όλα, τα social media, ειλικρινά, είναι η τουαλέτα του διαδικτύου. Και αυτό που έχουν κάνει στην ποπ κουλτούρα είναι απαράδεκτο. Ο κόσμος είδε έρωτα, γιατί μαντέψτε! Αυτό θέλαμε να δείτε».

    Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε ότι «Αυτό είναι ένα ερωτικό τραγούδι. Η ταινία «A Star Is Born» είναι μία ιστορία αγάπης. Δουλέψαμε τόσο σκληρά όλη την εβδομάδα για αυτή την εμφάνιση.

    Να ξέρετε ότι ποτέ δεν αφήνω τον έλεγχο μιας live εμφάνισης -και έχω κάνει εκατομμύρια εμφανίσεις- αλλά ο Μπράντλεϊ σκηνοθέτησε την ταινία, αλλά και τις μουσικές στιγμές της ταινίας και τη στιγμή του Shallow στην ταινία.

    Οπότε ήξερα ότι είχε ένα όραμα για το πώς θέλει να είναι το αποτέλεσμα και ήμουν σε φάση ‘Τι λες Μπράντλεϊ;’ και εκείνος μου εξηγούσε. Όσον αφορά το περφόρμανς, ήταν πολύ σημαντικό και για τους δυο μας να ήμαστε συνδεδεμένοι καθ’ όλη την διάρκειά του».

    γκαγκα

    Στο τέλος έφερε ως παράδειγμα την tour που πραγματοποίησε με τον σημαντικό καλλιτέχνη της τζαζ, Τόνι Μπένετ:

    «Κοίτα, είχα τα χέρια μου γύρω από τον Τόνι Μπένετ για τρία χρόνια όσο γυρνούσαμε για συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Όταν τραγουδάς ερωτικά τραγούδια, αυτό θέλεις ο κόσμος να νιώσει», κατέληξε η Gaga δίνοντας τέλος στις φήμες.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς η Ιρίνα Σάικ επιβεβαιώνει το ειδύλλιο Μπράντλεϊ Κούπερ-Lady Gaga

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήλωση που θα συζητηθεί: «Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ύπουλος και ψεύτης» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κλόε Καρντάσιαν: Αφιερώνει Παντελίδη στην κολλητή της Κάιλι Τζένερ



    ΣΧΟΛΙΑ