• LIFE&STYLE

    Τζεφ Μπέζος: Με νέα μελαχρινή καλλονή στο after party των Όσκαρ

    • NewsRoom
    μπεζος

    Ο Τζεφ Μπέζος και η μυστηριώδης συνοδός του


    Πολλές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως την μεγάλη βραδιά των φετινών Όσκαρ. Μάλιστα, σε ένα από τα πάρτυ και συγκεκριμένα σε εκείνο που διοργάνωσαν ο Jay Z και η Μπιγιόνσε, εμφανίστηκε ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος.

    Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του δισεκατομμυριούχου, μετά το διαζύγιό του από την  ΜακΚένζι Μπέζος και το σκάνδαλο που ξέσπασε με την ερωμένη του, Λόρεν Σάντσεζ.

    Όπως, έχουμε γράψει εδώ και μερικές εβδομάδες, ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ έχουν χωρίσει κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο after πάρτυ των Όσκαρ, καθώς στο πλευρό του βρέθηκε μία άλλη «μυστηριώδης» μελαχρινή καλλονή.

    Βέβαια, οι φωτογράφοι τους περιτριγύρισαν αμέσως με την κοπέλα να σκύβει το κεφάλι της και να κοιτάει κάτω ενώ στεκόταν πίσω από τον δισεκατομμυριούχο.

    Από την άλλη, η Σάντσεζ δεν εμφανίστηκε σε κάποιο πάρτυ, κάτι ασυνήθιστο για την ίδια, αφού άλλες χρονιές δίνει το «παρών» σε πολλά από τα οσκαρικά πάρτυ, ενώ πάντοτε ήταν συνοδευόμενη από τον άνδρα της και ατζέντη, Πάτρικ Γουάιτσελ.

    Σύμφωνα με την Toronto Star, ο Γουάιτσελ αποφάσισε φέτος να κρατήσει χαμηλό προφίλ και απέφυγε να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, καθώς κουράστηκε να τον αντιμετωπίζουν όλοι σαν τον «απατημένο σύζυγο».

    Την ίδια πρόθεση φαίνεται να είχε και ο Τζεφ Μπέζος, ωστόσο ο φακός των παπαράτσι τον απαθανάτισε ενώ κατέφθανε στο Chateau Marmont, όπου διεξήχθη το πάρτυ.

    Πάντως ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μπέζος και ο Γουάιτσελ συναντήθηκαν σε ένα άλλο πάρτι την ίδια βραδιά, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν αντάλλαξαν ορισμένες τυπικές κουβέντες ή αν έκαναν απλά ότι δεν είδαν ο ένας τον άλλον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο αδελφός της ερωμένης του Τζεφ Μπέζος αποκαλύπτει: «Της είχε στείλει πάνω από 20 φωτογραφίες του πέους του»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χώρισαν ο Τζεφ Μπέζος και η ερωμένη του – Ποιος διέρρευσε τις γυμνές φωτογραφίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζένιφερ Λόπεζ: Κάνει pole dancing και τρελαίνει το διαδίκτυο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ