• Gossip

    Χώρισαν οριστικά Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ

    • NewsRoom

    Ιρίνα Σάικ και Μπράντλεϊ Κούπερ


    Τίτλοι τέλους για τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Ιρίνα Σάικ

    Χώρισαν ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ, μετά από τέσσερα χρόνια ενός θυελλώδη έρωτα. Η είδηση έγινε επίσημα γνωστή μέσα από αμερικανικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για οριστικό τέλος στη σχέση του λαμπερού ζευγαριού.

    Τα σύννεφα στη σχέση τους υπήρχαν για αρκετό καιρό, πριν ακόμη ξεκινήσει η φημολογία αναφορικά με την έντονη ερωτική έλξη μεταξύ του Οσκαρικού ηθοποιού και της Lady Gaga.

    Βέβαια, η ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» ανέδειξε τη χημεία των δύο πρωταγωνιστών σε τόσο μεγάλο βαθμό, που έκανε όλους να πιστεύουν ότι ξεκίνησε ένα νέο ειδύλλιο.

    Η δε ερμηνεία του ερωτικού «Shallow» στην σκηνή των Όσκαρ «φούντωσε» ακόμη περισσότερο τις φήμες, κάτι που επιβάρυνε την κατάσταση.

    γκαγκα-κουπερ
    Ιρίνα Σάικ, Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ στη σκηνή των Όσκαρ

    Λίγο αργότερα, η ποπ σταρ αναγκάστηκε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα και τα χιλιάδες σχόλια που έκαναν λόγο ότι την συνδέει κάτι παραπάνω από φιλική και επαγγελματική σχέση με τον Κούπερ.

    Όπως έγινε γνωστό προηγουμένως, το 33 ετών top model Ιρίνα Σάικ εγκατέλειψε το σπίτι όπου ζούσε με τον 44χρονο ηθοποιό. Μάλιστα, χθες κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες που τη δείχνουν να μεταφέρει βαλίτσες.

    Ιρίνα Σάικ

    Η Σάικ και ο Κούπερ ήταν ζευγάρι από το 2015 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη η οποία είναι δύο ετών.

    Συμφωνα με το περιοδικό People, ο χωρισμός είναι επίσημος και το ζευγάρι πλέον συζητά ζητήματα όπως η κηδεμονία της κόρης του.

    οσκαρ
    Μπράντλεϊ Κούπερ και Ιρίνα Σάικ στην 91η απονομή των βραβείων Όσκαρ

    Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το ζευγάρι ενώ σε αντίθεση με την μόδα που ακολουθούν πολλοί σταρ, αυτός ο χωρισμός δεν ανακοινώθηκε μέσα από σόσιαλ μίντια.



    ΣΧΟΛΙΑ